Ubodal rodiče expřítelkyně. Chytili ho, když šel těla zlikvidovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ubodal rodiče expřítelkyně. Chytili ho, když šel těla zlikvidovat!

V tomto domě se krvavá pomsta odehrála. Vpravo je BMW, v němž vrah odjel do Prahy.
V tomto domě se krvavá pomsta odehrála. Vpravo je BMW, v němž vrah odjel do Prahy. (Jiří Krušina)

Krvavou pomstu zosnoval Radek V. (23) ve Městě Albrechtice na Bruntálsku. Nožem jako šílený v neděli zaútočil na rodiče bývalé přítelkyně. Do těla jejího otce Ondřeje M. (†59) zarazil nůž patnáctkrát, mamince Daně (†52) zasadil devět ran. Pak jim ukradl BMW a vydal se za jejich dcerou Katkou do Prahy.

Vrah nejprve napadl v ložnici Ondřeje, dole v přízemí poté zaútočil na jeho ženu. V jejich luxusním BMW po vraždě ujel nejméně 350 km do Prahy. „Policistům řekl, že jel za dcerou obětí,“ prozradil Aha! člověk obeznámený s případem. Vrah ale udělal chybu. „Mrtvému otci sebral i mobil, a když mu volala dcera, zastřeným hlasem předstíral, že je její nachlazený táta,“ uvedl zdroj. Vyděšená dívka pak zavolala policii.

Policisté mladíka zastihli u domu obětí v úterý odpoledne právě ve chvíli, když se zřejmě chystal odklidit jejich těla. V pozadí brutální vraždy jsou podle informací Aha! peníze. „Zpronevěřil jim statisíce korun. Rodina na něj podala trestní oznámení a on si to s nimi šel asi vyřídit,“ míní zdroj.
Vyšetřovatel ještě z dvojité vraždy nikoho neobvinili.
„Prověřujeme okolnosti úmrtí dvou osob na Bruntálsku. Jakmile to stav vyšetřování dovolí, budeme veřejnost informovat,“ řekla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Kdo byli oběti?

Ondřej M. byl místní zastupitel a se ženou Danou vlastnili prosperující firmu na dřevozpracující stroje. Podle místních byli slušní a pracovití lidé. Lidé ve městě si jich vážili, prorože majetek získali poctivou prací.



Autor:  vet,kru

Přečtěte si
janouch62
14. 3. 2013 • 21:01

Nebojí se trestu,protože ho čeká lázenská péče.Jeden můj kámoš seděl za totáče v Oráčově/opilí řidiči,alíci apod/.V té době chlap jak hora.Když si prý večer sednul na kavalec,tak si nemohl ani zapálit cígo jak se mu klepala ruka po celodenním podbíjení pražců.

frannes
14. 3. 2013 • 15:47

Další šílená vražda dvou lidí,měl by následovat přísný trest(doživotí bez možnosti propuštění) v nejtvrdší věznici, pokud by byl přesto propuštěn dříve tak jen do trvalé detence. Neměly by se v takových případech uznávat žádné polehčující okolnosti, z jeho peněz nebo rodiny by mělo být vyplaceno příbuzným obětí odškodné.

zadnice
14. 3. 2013 • 12:57

Jsme velice nebezpečná země uprostřed Evropy!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.