VIDEO Klára Černá touží po Natálce: Unesli mi dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Klára Černá touží po Natálce: Unesli mi dceru!

Klára ukazuje aktuální fotku dcery, kterou ji poslal bývalý přítel.
Klára ukazuje aktuální fotku dcery, kterou ji poslal bývalý přítel. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Soudní tahanice o dítě mohou trvat i několik let, jsou plné špíny a z bývalých partnerů dělají protivníky! Příběh Kláry Černé (36) z Prahy, milované dcery Nelinky (7) a jejího otce Františka Vilhelma (30) je jedním z nich. Před půl rokem ji, jak ona říká, unesl otec ze školy. Soud mu ji svěřil do péče. S Nelinkou se její maminka viděla od té doby pouze dvakrát!

Matka: Nechtěla k němu chodit

Nelinku si Klára pořídila s bývalým partnerem Františkem. „Občas mě i zmlátil, nechodil do práce, nechal se ode mě živit. Tak jsem odešla i s dcerkou,“vzpomíná smutně Klára. Pak si našla muže, za kterého se provdala a má s ním rodinu. Všichni čtyři žili spokojeně, až do doby, kdy se František rozhodl začít o dceru bojovat. „Nelinka se otce bála a nechtěla k němu chodit na návštěvy. Byla na tom psychicky špatně. Otec nakonec vykonstruoval trestní oznámení, že mu dceru nepředávám,“ vzpomíná. Nakonec byla Klára odsouzena a 2. srpna 2012 Nela svěřena do péče otci.

Video se připravuje ...


Otec: Chtěl jsem se s ní stýkat

Deník Aha! kontaktoval i tatínka malé Nely. „O dceru, kterou jsem vždy miloval, jsem se začal soudit , protože jsem se s ní chtěl pravidelně stýkat. Zjistil jsem, že s ní expartnerka manipulovala a vtloukala jí do hlavy, že jsem špatný člověk a že jsem jí mlátil,“ uvedl Vilhelm. Dne 5. září ve škole podepsal prohlášení, že Nelinka jde na vyšetření a že ji následně vrátí zpět, což se nestalo. „Po vyšetření, které absolvovala u psychologa a psychiatra, bychom již vyučování ve škole nestihli,“vysvětloval nařčení, že dceru unesl.

Psycholožka Čadová: Doživotní následky

Nemožnost stýkat se s jedním s rodičů dítě podle psychologů vždy poznamená. Následky se mohou projevit třeba až v dospělosti. Děti jsou nervózní, špatně spí, nemají chuť k jídlu. V budoucnu se jim bude špatně navazovat vztah s partnerem, protože v konfliktu nekladou otázky a berou si vše osobně. Mohou být i často nemocné, protože se jim zhorší imunita,“uvádí psycholožka Lenka Čadová.


Přečtěte si
terka01
6. 3. 2013 • 19:05

Přeji paní Klárce Černé, ať už konečně zvítězí spravedlonost a má malou Nelinku brzo u sebe. Soudní procesy jsou neuvěřitelné a bohužel věřit ve spravedlnost soudu v dnešní době je bláhové. Naštěstí je určitě paní Černá statečná a tak vše určitě k plné spokojenosti celé rodiny zvládne a brzo malou dcerku získá zpět. Přeji pevné nervy a držím palce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.