Šílený útočník (19): Pobodal rodinu, pak se zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šílený útočník (19): Pobodal rodinu, pak se zabil!

Policie prohledává místo, kam muž dopadl.
Policie prohledává místo, kam muž dopadl. (David Malik David Malík / Blesk)

Pro sousedy to byl šok! Rodiče a sestru včera v Mladé Boleslavi pobodal agresivní Slovák (19), který vzápětí spáchal sebevraždu. Po skoku z balkónu v šestém patře paneláku byl na místě mrtvý.

Šílený útočník při hádce nožem napadl své rodiče a sestru. Způsobil jim vážná zranění. „Utrpěli mnohočetné bodné rány v oblasti hrudníku a břicha,“ řekla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková. Nejhůř dopadl těžce pobodaný muž, který musel být vrtulníkem transportován do nemocnice, kde se ihned podrobil operaci. Útočník se také pokusil v koupelně založit požár, ten ale hasiči rychle zlikvidovali.

Policie nyní zjišťuje motiv činu. „Zatím nevíme, co bylo příčinou této tragické události. Říct mohu zatím jen to, že šlo o cizince,“ prozradil policejní mluvčí David Schön. Podle našich informací se jednalo o Slováka. Schön rovněž tvrdí, že případ nesouvisí s právě probíhající prezidentskou amnestií.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.