Radku (†26) zabil kvůli půjčce! Policie našla její tělo až při třetí prohlídce domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Radku (†26) zabil kvůli půjčce! Policie našla její tělo až při třetí prohlídce domu!

Mladá žena ještě ve šťastných časech.
Mladá žena ještě ve šťastných časech. (Policie ČR)

Dvacet tisíc korun stálo muži (45) za to, aby brutálně zavraždil Radku P. (†26). Mladou ženu si pod záminkou pracovní schůzky pozval k sobě domu, tam ji zbil a poté uškrtil.

„Zavraždil ji a následně ukryl přímo v domě. Žena u sebe měla nejméně 20 tisíc korun, které jí pachatel po vraždě ukradl. Peníze pak obratem ruky použil k zaplacení svých dluhů a k zakoupení věcí pro vlastní potřebu,“ popsala pro Aha! mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Kriminalisté jej včera obvinili ze zločinu vraždy. Zároveň podali podnět k návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až výjimečný trest. Dívka, která pracovala pro nebankovní úvěrovou firmu, byla naposledy viděna ve čtvrtek odpoledne. Od té doby po ní rodina, přátelé i policie pátrali. V domě podezřelého byla policie třikrát. Až napotřetí pak objevila zásahová jednotka tělo mladé dívky na půdě za trámy v harampádí. Vyprostit ho museli až přivolaní hasiči.

Dům, v kterém tělo bylo objeveno, měl pachatel s manželkou a nevlastním synem pronajatý od dubna. Dlužil desítky tisíc za nájem a služby. Peníze potřeboval právě pro dluhy. „Nic o tom nevíme, my nevíme, co se stalo. Nebudu se o tom bavit,“ řekla nám manželka (40) pachatele. Se svým synem (19) se nyní prý bude muset zřejmě vystěhovat.


Přečtěte si
ouha
15. 10. 2012 • 13:37

- poskytovala lichvářské nebankovní půjčky. Chodit po večerech s paklíkem bankovek do cizích domů k cizím lidem, to je vyloženě lákadlo pro gaunery a úchyly.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.