Jaké plavky zkrášlí vaši postavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jaké plavky zkrášlí vaši postavu?

C&A - Květované plavky vcelku. Cena: 498 Kč
C&A - Květované plavky vcelku. Cena: 498 Kč (pro Aha! – C&A)

Lámete si hlavu, jaké plavky vám budou nejvíce slušet a lichotit vaší postavě? Dobře děláte. Pravdou je, že k tomu, abyste se u bazénu ani na pláži necítily trapně a radostně si užily odpočinek, nestačí vybrat jen moderní barvu, vzor či střih.

Plavky vám musejí sedět, abyste podpořily své sebevědomí. Jen žena spokojená sama se sebou je krásná a přitažlivá. Nezáleží ani na tom, zda je baculatá, hubená, vysoká nebo malá, zda má velká či drobná ňadra nebo úzké či vytvarované boky.

Výborné je, že návrhářské domy už myslí i na dámy korpulentnějších tvarů. V obchodech si tedy mezi módními hity vyberou i ženy, které dříve k vodě raději nechodily nebo se na břehu pařily v tričku XXXL. Co se pro který typ postavy hodí a čemu se vyhnout, radí stylista Dušan Chrástek.

POSTAVA JABLKO

Ano – Slušivé budou klasické jednodílné a jednobarevné plavky s vyztuženou podprsenkou. Nic nezkazíte barvami v tónech krémové. Velkým hitem je letos na jednobarevných plavkách bronzová a stříbrná s mírným leskem. Křiklavé vzory si mohou dovolit jen velmi odvážné a sebevědomé ženy.

Ne – Vyvarujte se širokých pruhů a vykrajovaných střihů. Zapomeňte tedy na trendy námořnické modely. Pokud je přesto chcete, volte tmavomodré jednobarevné plavky, které můžete zvýraznit světlými doplňky, jako je bílé pareo (šátek přes boky) či plážová taška.

POSTAVA HRUŠKA

Ano – Sáhněte po bikinách s vyšším pasem. Máteli menší prsa, zvolte výrazně vypolstrovanou podprsenku, vaše postava bude pak působit souměrně. Výrobci již nabízejí i plavky s dvojitým »push up«. Kalhotky vám budou lichotit jednobarevné, např. černé, zato podprsenka může mít i více barev, např. černou, červenou a bílou.

Ne – Rozhodně zapomeňte na bikiny se zavazováním na bocích, na vzory na kalhotkách a zejména na malé vzorečky v 3D aplikaci.

VYSOKÁ ŽENA

Ano – Slušet vám budou jak normální zavazovací bikiny, tak plavky široké na bocích i s krátkou nohavičkou tzv. »mini pants«. Padnou vám i monokiny či různě vykrajované plavky vcelku. Nebojte se výšivek, výrazných barev, vzorů a potisků.

Ne – Jste šťastná postava a můžete si dovolit téměř vše. Avšak pozor na obrovské potisky. Ty by na vás dobře vypadat nemusely.

ŠTÍHLÁ FIGURA

Ano – Klidně si oblékněte zavazovací bikiny. Zřejmě máte i malá ňadra, a tak zvolte podprsenku s vycpávkou. U mladých dívek s velmi hubenou postavou nevypadají nahoře špatně trojúhelníkové zavazovačky. Avšak pozor! Platí to skutečně pro dívky a ženy maximálně do 25 let.

Ne – Velmi fádně na vás budou vypadat plavky tmavých odstínů, např. tmavě modré, černé apod.

MALÁ ŽENA

Ano – Máteli normální postavu, jen jste prostě menší, nemusíte se bát hodně vykrojených kalhotek. Čím méně látky na stehně, tím lépe. Padnou vám výrazné barvy, drobné vzorečky, např. hvězdičky, kotvičky, 3D potisky.

Ne – Vyhněte se plavkám s vysokými boky, opticky vás udělají ještě menší. I v případě, že jste štíhlá a odvážná, neoblékejte monokiny. Sexy efekt se mine účinkem. Podivně budete vypadat také v plavkách s obrovskými vzory.

Hubnoucí tip na poslední chvíli

● Zapomeňte na sladké nápoje. Pijte čistou vodu, zelený čaj s citronem. Po ránu si dejte šťávu z vymačkaného pomeranče nebo z půlky grepu naředěnou vodou.

● Při čekání na tramvaj si stoupejte na špičky a zase dolů – posílíte tak lýtka.

● Doma si lehněte na zem, natáhněte nohy, zvedněte je do vzduchu a pište číslice. Vydržte třikrát do patnácti. Posílíte bříško.

Modelka Aha! - Vlaďka Erbová: Opaluji se podle jednoho střihu!

Proč jste zvolila právě tyhle plavky?

„Jako holka jsem chodila jen v plavkových kalhotkách. Později, když mi narostla prsa, jsem přidala podprsenku. Takže asi ze zvyku.“ 

Jak se v nich cítíte?

„Velice dobře, protože jsem ke své práci nemohla mít moc opálených míst, takže čím méně látky, tím lépe. Ale po porodu Markuse se asi poohlédnu po nějakém skafandru.“

Máte raději jednodílné plavky, nebo bikiny?

„Mám ráda, když je tělo opálené podle jednoho střihu plavek. Takže si klidně koupím troje stejné plavky, jen jinak barevné.“

Koupete se ráda?

„Samozřejmě, ale jen v moři. Ostatní veřejné bazény raději nezkouším. Teď co máme vlastní bazén na zahradě, tak tam si ráda s Viktorkou skočím, protože si mohu být jistá, že si domů nic nového v těle nedonesu.“

Opalujete se ráda?

„Moc, slunce přímo miluji. Je to takový relax.“

Dáváte přednost moři, bazénu, nebo rybníku?

„Moři a našemu bazénu na zahradě. Do rybníku či řeky bych nevlezla ze strachu, co tam potkám. Jsem jistější a klidnější, když je voda průzračná.“



Přečtěte si
Ferenze113
15. 4. 2021 • 12:23

Já jsem si teď před létem dopřála a pořídila jsem si hned několik párů plavek (různé barvy, od černé až po růžové) z eshop second hand http­s://ww­w.on­line­sekac­.cz/ a velice se těším na to, jak budu moct skočit u nás na menší vísce do rybníka. Ten je jako jeden z mála v okolí opravdu čistý a dá se v něm koupat klidně ještě v polovině srpna ;-)

lentilka06...@...
30. 5. 2017 • 13:23

velmi pěkné plavky mají nyní v Tchibo .... dobře sedí na postavě a tyrkysová vypadá velmi dobře na opálené pokožce http://www.letakomat.cz/tchibo/letni-modni-kombinace/?page=8#preview

johankadl
4. 3. 2014 • 00:28

Tak to mě tohle léto budou doprovázet tyhle http://www.astratex.cz/plavky-s622m-horni-dil/plavky námořnickýplavky

anifeanife
29. 7. 2013 • 11:48

Osobně miluji plavky od Victoria secret. Výborně sedí a dělají hezká prsa. Vím, že v ČR je problém se sehnáním této značky, ale objevila jsem internetový obchod chickie.cz a vřele doporučuji. Rychlé dodání, dobrá cena a s případnou výměnou velikosti žádný problém.

sff01
1. 7. 2012 • 20:23

Zdravím všechny, já mám nejradši plavky které mají styl, to pak skryješ spoustu věcí ;). Nejradši nakupuji zde http://www.luxusnipradlo.cz/?refId=22434. Mají velký výběr a jsou spolehliví.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.