Exmajitel Discolandu Sylvie Ivan Jonák: Z vězení píše o krokodýlovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmajitel Discolandu Sylvie Ivan Jonák: Z vězení píše o krokodýlovi!

Ivan Jonák odmítá, že by se s jeho krokodýlem špatně zacházelo.
Ivan Jonák odmítá, že by se s jeho krokodýlem špatně zacházelo. (Aha! – Martin Pekárek, repro www.ivanjonak.estranky.cz)

Bývalý majitel pražského Discolandu Sylvie Ivan Jonák (56) má ve vězení ve Valdicích, kde sedí za objednávku vraždy své ženy, zvláštní starosti. V dopise dceři vyvrací pomluvy, že slavný krokodýl, kterého dříve vlastnil, strádá.

Krokodýl na tom po příchodu do soukromé protivínské zoo nebyl údajně vůbec dobře. Když ho přivezli na farmu, byl pohublý a měřil 195 cm. Tyto zprávy ale zvedají ze židle jeho bývalého majitele.

„Lze snadno ověřit, že můj krokodýl byl dva roky v odborné péči pražské zoo v Troji. Za tuto péči mi zoo naúčtovala 170 tisíc korun, kterou jsem řádně zaplatil,“ čílí se v dopise ze žaláře ve Valticích Jonák.

Jeho krokodýla ale nyní čekají lepší časy. „Během měsíce se bude stěhovat do nového terária, který by měl vůbec poprvé obývat s dospívající samicí. Věříme, že spolu zplodí potomky,“ řekl Aha! majitel krokodýlí farmy Miroslav Procházka



Autor:  ajd,vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.