Čadek si přijel pro dceru a Čvančarovou: Parkovací podvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čadek si přijel pro dceru a Čvančarovou: Parkovací podvod!

Petr Čadek si s parkováním nedělá hlavu
Petr Čadek si s parkováním nedělá hlavu (Marek Pátek David Kundrát Martin Hykl)

Tanečník Petr Čadek (33) tak spěchal do porodnice za svou ženou Jitkou Čvančarovou (33) a dcerkou Elenou Emílií, že se ani neobtěžoval zaplatit za parkování.

Své luxusní auto nechal tanečník před porodnicí U Apolináře na zpoplatněném místě, ale namísto automatu zamířil rovnou za svou rodinou. Petr Čadek má sice na předním skle vystavenou parkovací kartu pro Prahu 1, ale ani ta ho neopravňuje parkovat na placeném stání. Pokutu by jistě mohl dostat také za to, že jeho vůz znatelně vyčuhoval do křižovatky.

Z toho si ale čerstvý tatínek hlavu nedělal. Nejspíš si myslel, že jej před policisty ochrání další výzdoba jeho čelního skla. Čadek se totiž chlubí tím, že je sponzorem Nadace policistů a hasičů. A kdyby nestačilo ani to, má ještě v záloze logo České televize. Ochrání ho to před pokutou?



Přečtěte si
illis
4. 2. 2012 • 13:15

a ne o otci, který si jede pro manželku a novorozené dítě. Že se nestydíte novináři , zabývat se takovou stupiditou . ještě, že jsou pisatelé příspěvků natolik slušní, že ví o čem je řeč a nenechají se ovlivnit titulkem. Sluší se popřát hodně štěstí a zdraví holčičce a rodičům a ne otravovat s nepodstatnými věcmi. Není vina Petra Čadka, že v okolí porodnice není dostatek parkovacích míst.

jitka78
3. 2. 2012 • 13:08

Tak nevím, ale přijde mi, že na fotce, kde se chystají dávat autosedačku do auta, to auto stojí úplně někde jinde než na té první fotce, takže kdoví koho jste kdy vyfotili a teď použili, hlavně, že je o čem psát

soorry
3. 2. 2012 • 11:12

musí být těžké, vůbec před porodnicí. k porodu spěcháte, tašky aj s sebou, s miminkem v těch mrazech taky nemůžete chodit po parkovišti, v té sedačce teplo mu nemůže být, a dýchat ten ledový vzduch? Ani maminka nemůže prochladnout. tak a co teď?

xxvladka
3. 2. 2012 • 11:09

V Praze speciálně v tehle ulici je to velmi slušný kšeft,Přijeli jsme kolem 7hod. ráno,tak se kluci činili od brzkého březnového rozednění... Ale buďme při pátku pozitivní a nehažme je(policajty) všechny na jednu hromádku,věřme,že jsou i slušní a že je jich víc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.