Pergnerová promluvila: Samuela má za »trest«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pergnerová promluvila: Samuela má za »trest«!

Moderátorka se svým synem Samuelem.
Moderátorka se svým synem Samuelem. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Barrandov)

Sklízí, co zasela! I když už léta úspěšně abstinuje, drogová minulost se Tereze Pergnerové (36) stále připomíná. Může za to hlavně její syn Samuel (11), kterého porodila v době, kdy byla závislá na heroinu.

„Je to Štíreček, takže i kdybych heroin brala, nebo ne, nedal by mi nic zadarmo,“ chlácholí se moderátorka, která o syna kvůli drogám dokonce na nějaký čas přišla.

„Beru to jako zpětnou vazbu. Když s ním řeším nějaký problém, říkám si, ano, to je ta daň za všechno, kamarádko... Ale nějak přímo mi to Sam najevo nedává,“ nechala se slyšet Pergnerová.

„Byly doby, kdy jsem se vůbec neměla ráda. Za to, když jsem se podívala do zrcadla, ale hlavně za to, jak jsem se kdysi k Samovi postavila, že jsem si ho nechala vzít,“ líčí moderátorka v pořadu Café Barrandov (čtvrtek ve 21.15).

„Když jsem se vrátila z léčebny, byly mu tři čtyři roky. A od té doby se mu snažím všechno postupně sdělit. Udělala jsem dobře. Když pak nastoupil do první třídy, hrozně moc jsem si za to gratulovala, protože děti jsou nemilosrdné.

Nemyslí to zle, ale svoje vrstevníky v tomhle vůbec nešetří,“ poznamenává Pergnerová.„Jsem ale ráda, že jsem se rozhodla věnovat se hlavně rodině a nedat přednost práci. Nechtěla jsem chůvy. A i když Samovi i Natálce svou přítomností možná lezu na nervy, já neslevím,“ směje se moderátorka.



Přečtěte si
ivoadler
15. 8. 2011 • 11:32

ale Pergnerová mi připadá hodně vyžilá. Ale v druholigové televizi se může uplatnit. Její exaltovaný projev odpovídá kategorii puberťáci, ostatní spíš odradí. Nevěřím na její velký návrat.

spulinka
15. 4. 2011 • 12:37

Malý princ........

spulinka
15. 4. 2011 • 12:36

jedna moudrá liška řekla v knize Mlý princ, že "Co je důležité, je očím neviditelné". Ono nezáleží na tom jak teď vypadá, ale jak se chová k rodině. Možná jste hezčí, hloupější rozhodně.

opportunity
15. 4. 2011 • 12:02

Dovede stát na svých nohou kvůli známostem. Když přijdeš do Primy ty, nepustí tě ani přes práh.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.