Velkolepý dárek Jiřího Krampola k 80. narozeninám: Má to koule! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Velkolepý dárek Jiřího Krampola k 80. narozeninám: Má to koule!

Z Krampola se stal nadšený harleyář.
Z Krampola se stal nadšený harleyář. (Foto Aha! - Karel Kopáč)

Velkolepý dárek dostane Jiří Krampol (79) ke svým 80. narozeninám – videoklip, ve kterém se promění v harleyáře zpívajícího rokenrol. „Na harleyi jsem seděl poprvé a můžu říct, že je to adrenalin. Má to koule!“ říká herec nadšeně.

Kvůli narozeninovému videoklipu zaplavilo Újezd nad Lesy, kde se natáčelo, na šedesát amerických motocyklů. »Spanilá jízda« se točila několikrát za sebou, takže všem zaléhaly od hluku uši. „Ten klip bude stát ale za to!" pochvaloval si fotograf a Krampolův manažer Miloš Schmiedberger všechno vymyslel. „Když sedmdesát, dal jsem mu k narozeninám cédéčko Romantické déjà vu z kavárny Slavia. Na něm zpívá i jednu rokenrolovou písničku Rok Temníka,“ vysvětloval Schmiedberger.


Po deseti letech ho napadlo natočit k ní videoklip. Velkého pomocníka našel ve Františku Kollmanovi (70), velmistru bojových umění a bývalém šéfovi ochranky prezidenta Václava Havla (†75). V jeho galerii Kollmanka se totiž scházejí harleyáři. „Pomohl mi je sehnat a já ho za to obsadil do klipu jako samuraje, Krampolova osobního strážce,“ svěřil Schmiedberger.

Slaví s předstihem
Přestože Krampolovi bude osmdesát až 11. července, narozeninovou oslavu má už dnes. „O prázdninách se totiž všichni rozprchnou a nebylo by s kým slavit,“ vysvětluje jubilant.

Na video s Jiřím Krampol se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
12. 6. 2018 • 10:09

Jen tak mezi náma,myslím si,že on má na tom svůj podíl,že ona chlastá první ligu.On taky není svatoušek a zařídil ji takový servis,že nemusela dělat.Jediná jeho zatím klika je,že může pracovat ještě,ale až skončí a to myslím,že ho odnesou někde rovnou z placu,tak ona bude totálně v p...i.Dopadne jako Jakoubková po smrti Nováka.

Labello
12. 6. 2018 • 08:56

Takovej fajn chlap a takovou alkoholickou dorotu má doma! Harleyář by si měl dupnout a na motorku si posadit nějakou fajn šťabajznu, která s ním bude držet krok, podporovat ho a ne mu dělat ostudu. Hlavně žádné výčitky, Hana je dospělá žena a zodpovědná za své chování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.