Další rána pro Heidi Janků: Úspory v trapu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další rána pro Heidi Janků: Úspory v trapu!

Heidi to nemá od smrti manžela jednoduché.
Heidi to nemá od smrti manžela jednoduché. (Foto pro Aha! herminapress.cz, TV Barrandov, Facebook.com)

Zpěvačka Heidi Janků (55) od smrti Ivo Pavlíka (†84) prožívá velmi těžké období. Krom vzpomínek na odchod milovaného manžela se musí zpěvačka vypořádat i s dalším problémem. Finační úspory se tenčí a práce je v nedohledu.

Vdova po skladateli Ivo Pavlíkovi prožívá těžké časy. Kromě toho, že si za dva měsíce připomene odchod milovaného člověka, tíží Heidi i finanční problémy. Trn z paty jí letos nevytrhne ani kapela HeidiBand.

Zpěvačka to dala dohromady s Adamem Pavlíkem (42), který dříve na koncertech doprovázel s kapelou hlavně svou mámu Věru Špinarovou (†65). I přesto, že první koncert v nové sestavě dopadl na výbornou, není o kapelu příliš velký zájem. Pozvala si jen hrstka pořadatelů.

„Něco málo v tomto létě máme. Nějaký čtyři vystoupení. Takže letos si to budeme spíš osahávat a rozjedeme to až příští jaro,“ řekla zpěvačka Blesku. Vzhledem k okolnostem a faktu, že se kapela dala dohromady teprve nedávno, není velkým překvapením, že pořadatelé akci mají již plno. „Komplexně jsme se dali dohromady až v dubnu, a to už bylo těžké shánět nějaké vystoupení, takže letos ještě lehce,“ svěřila se zpěvačka s plány do budoucna Blesku.

Zatím to tedy vypadá, že letos zpěvačka vezme do ruky mikrofon jen zřídka. Dříve zpěvačce vystoupení domlouval manžel, přes třicet let v něm měla velkou oporu, nyní je na to sama. „Ivoš byl zvyklý se mnou jezdit, vše zařizovat, a kdybych mu tohle upřela, určitě by ho to psychiky ničilo a jeho zdraví neprospělo. Musel žít na plný plyn,“ řekla Janků deníku Blesk.

A loňský rok byl vůbec ve znamení tragédií - v březnu zkolabovala zpěvačka Věra Špinarová a k životu se už neprobrala. V tu chvíli zpěvačka nepřišla jen o blízkou osobu, ale také o další finanční injekci. Za osm koncertů měla Janků inkasovat přibližně 200 tisíc korun. Po smrti dvou milovaných se zpěvačka psychicky zhroutila a raději se stáhla do ústraní. „Práci jsem odmítla, také nemám energii, abych se veselila,“ řekla zpěvačka podle Blesku na Frekvenci 1.

A není tomu dlouho, co Janků zažila další pracovní krach. Zpěvačka moderovala čtyřikrát týdně téměř půl roku pořad Aféry. Pořadatelé však po Janků požadovali, aby přitvrdila, což se zpěvačce nezamlouvalo a podala raději výpověď. „Aféry mají přitvrdit. A tohle já moderovat neumím, ani nechci! Neumím se hádat ani v osobním životě,“ svěřila se tehdy Aha! Heidi.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lokii
14. 6. 2018 • 15:30

To je velka skoda, ze uz nebude uvadet Afery - mne se to, jak provadela lidi kazdou epizodou, moc libilo. Bylo to takove "civilni" a hlavne lidske.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.