Smutné přiznání Krampolové (56): PEKLO pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutné přiznání Krampolové (56): PEKLO pokračuje!

Hana Krampolová
Hana Krampolová (Robert Klejch)

Hana Krampolová to v posledních letech nemá vůbec jednoduché. Utrpěla několik úrazů a postupem času se stala závislou nejen na alkoholu, ale i na lécích. Její situace zašla tak daleko, že manželka oblíbeného herce skončila na psychiatrické klinice. Chvíli to vypadalo, že Hana má dobrý plán, jak se z nepříjemné situace dostat. Jenže zatím se jí nedaří!

Od závislosti na alkoholu a lécích si chtěla Hana Krampolová pomoci prací. Začala pomáhat manželovi a věřila, že to není na dlouho. Chystala se totiž pracovat jako pečovatelka.  „Rozhodli jsme se pro tuhle práci s jednou paní, která si zlomila nohu, tak čekám na její uzdravení a starám se zatím o Jirku,“ uvedla dříve.

Od té doby už ale uběhlo poměrně dost času a manželka Jiřího Krampola stále práci nemá. „Stále ne. Občas jedu jen s Jirkou na zájezdní vystoupení. Jinak nepracuji,“ přiznala Hana webu eXtra.cz, že její situace se příliš nezměnila.

 Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
3. 6. 2018 • 09:39

Nechápu, proč tolik let nepracovala a nyní manžel Jiří bude pracovat do devadesáti let, aby vůbec vyžili . Z jeho důchodu a možná nějaké sociální dávky pro nepracující manželku by měli bídu po zaplacení nájmu za byt u Staroměstského náměstí. To je tak, když lidé neodhadnou budoucnost .

hejpockej
31. 5. 2018 • 03:01

jen nechapu proc ma dvojite oboci- jedno nakreslene a jedno vlastni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.