ROZVOD na spadnutí! Andrea Pomeje o Jirkovi: Sobec, co ničí lidi kolem sebe... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

ROZVOD na spadnutí! Andrea Pomeje o Jirkovi: Sobec, co ničí lidi kolem sebe...

Andrea Pomeje, Jiří Pomeje
Andrea Pomeje, Jiří Pomeje (Foto: Martin Sekanina, Martin Přibyl)

Není žádným tajemstvím, že kdyby nebylo vážné nemoci, zkrachovalého producenta Jiřího Pomeje (53) by jeho manželka Andrea (30) opustila mnohem dříve. Nyní je jejich manželství v troskách a dle slov dýdžejky si Pomeje za své problémy může sám a ničí lidi kolem sebe!

Když si ho brala, nevěděla nic o jeho problémech, lžích nebo dluzích. Po uzavření sňatku přišla krutá realita, poznala jaký Jirka doopravdy je a bylo to pro ni velké překvapení. „ Byl to šok, a velký. Absolutně jsem netušila, koho mám vedle sebe,“ přiznala Pomeje magazinu Sedmička.

I přes veškeré problémy a následně vážnou nemoc, se kterou Pomeje bojoval, zůstala Andrea po jeho boku a dokázala, že je nesmírně silnou ženou. Tajně doufala, že nemoc manžela změní k lepšímu a bude konec všem lžím. „Ani tak odporná, krutá nemoc s takovými následky toho Jirku nezměnila. Ani to pro něj nebyla výstraha. Ani to, že by si měl uvědomit, čím prošel, a že jsem se na něj nevykašlala, i když jsem předtím s ním chtěla skončit,“ svěřila se Andrea magazinu Sedmička.

Po propuštění z nemocnice všichni očekávali, že bude Pomeje sekat dobrotu a alkoholu, se kterým bojoval již v minulosti, se vyhne obloukem. Bohužel se tak nestalo a Pomeje začal své psychické problémy opět utápět v alkoholu a vysedávat po hospodách. „Jirka má jisté psychické problémy, které místo toho, aby řešil kompletně a už dávno s odborníky, řešil je a řeší alkoholem. Ničí sebe, ale hlavně lidi kolem něj, kteří ho milovali, milují, věřili mu,“ řekla Andrea magazinu Sedmička.

Andrea si během vztahu prošla opravdu peklem, v průběhu manželovi nemoci zažila stres, který si umí jen málokdo představit. Andreu to zocelilo, ale rozhodně lituje toho, že si z toho Pomeje nic nevzal a zůstává nadále sobcem, kterým vždy byl. „Když mu přišli na tu nemoc, všichni jsme doufali, že to zvládne. Když odmítl operaci, když hladověl, když se pak konečně rozhodl pro radikální operaci, přišel o hlas – pořád jsme ho drželi. Všichni se mohli doslova zbláznit, aby se z toho dostal a uzdravil se, aby to přežil. Aby měl sílu, motivaci a zázemí…A on udělal co? Nic. Zase koukal jen sám na sebe. Nepřestal pít, nepřestal lhát a bohužel právě to mě trochu děsí, že i kdyby se nakrásně napravil, že to nebude na dlouho. Zatím mě nic nepřesvědčilo o tom, že by to bylo jinak…“ dodala Andrea magazinu Sedmička.

Andrea Pomeje po těžké nemoci manžela: Teď už se nebojím ničeho!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
30. 5. 2018 • 09:18

Pomeje je velmi komplikovaný člověk....nelze mu upřít jisté klady v mladším věku....např. zajímavý hlas v dabingu i možná snahu něco podniknout ve svém oboru. Bohužel se nezadařilo a on se s tím nikdy nevyrovnal vrhnul se špatnou cestou....alkohol, různé debilní kroky v životě a bohužel ani ona rakovina ho nevrátila do jiného smýšlení a postoji k životu, který máme každý jen jeden....

6010
27. 5. 2018 • 10:30

Dost se divím, že Andrejka nevěděla koho si bere.O jeho dluzích ví celý národ a že s ním je nelehké žití, to jsme také věděli, viz manželství s Míšou Kuklovou a Bartošovou.On se neměl vůbec ženit.Ta nemoc mu měla něco naznačit, aby se sebou něco udělal, ale neudělal.Komu není rady, tomu není pomoci.Teď již má osud jen ve svých rukách.

janakveton
24. 5. 2018 • 22:05

Nechápu sice, jak to mohla nevědět, moc jsem se o tohoto pána s příznačným jménem Pomeje nikdy nezajímala, ale na rozdíl od ní jsem věděla, že je zadlužený až hrůza, atd., ale taky se přetvařovala. Když tu nemoc dostal, začal se léčit, pak držel tu hladovku, tak se stále nechávala slyšet, jak že ho miluje a jak mu s dceruškou drží palce - no prostě milující rodinka! Žít s ním ze soucitu, to je blbost a tomu postiženému by se takto žilo jistě špatně. Ale on potřebuje dobrého psychologa či spíš psychiatra, měl by se zaměřit na jiné věci než alkohol, jít do sebe, jsou přece i jeho kolegové, kteří tuto hroznou nemoc dostali a vyrovnali se s tím, i když byli nepoměrně známějšími osobnostmi než on. Třeba herec Stanislav Fišer, náš Vinnetou, atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.