Serena Williams: Šampionkou i na mejdanu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Serena Williams: Šampionkou i na mejdanu

Serena Williamsová
Serena Williamsová (Foto Instagram)

Zatímco svatební den probíhal velmi důstojně a přesně podle protokolu, večerní recepce v sídle Frogmore House, která zůstala fotografům utajená, se prý pořádně rozjela.

Recepce pro 200 vyvolených hostů, kterou oficiálně pořádal princ Charles (69), se nesla v duchu her. Kvůli původu nevěsty se hrála i oblíbená hra snad všech amerických vysokoškoláků – Beer pong.
Úkolem hráčů je trefit přes stůl, ať přímo či odrazem, pingpongový míček do soupeřových kelímků s pivem. Trefený kelímek musí soupeř vypít. Nikoho nepřekvapí, že v této hře nejvíce excelovala Serena Williams (36). „Serena to hrála jako tenis a všechny porážela,“ odhalil nejmenovaný host.
Princ Charles (69) se s Camillou (70) vypařili ještě předtím, než to začalo být divoké. „Odešli už v půl jedenácté, aby večírek přenechali mladším,“ prozradil jiný zdroj. „Odcházejte, prosím, potichu, ať moc nenaštveme sousedy,“ loučil se v žertu.


Pro svůj novomanželský tanec si Meghan (36) a Harry (33) zvolili hit Whitney Houston (†48) z roku 1987 »I Wanna Dance with Somebody«. Tanečníkem večera byl prý George Clooney (57), který provedl jak nevěstu, tak vévodkyni Kate (36).

Večerní menu
Jídlo od michelinské kuchařky Clare Smyth
Vepřový bok
Luxusní hamburgery
Cukrová vata

Drinky

Šampaňské Pol Roger
Whiskey
Koktejl z ginu a vermutu vytvořený pro Charlese a Camillu
Rumovo-zázvorový koktejl »Když Harry potkal Meghan«

Svatba Sereny Williams:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.