Dcera Lenky Filipové: Ženatý milenec jí dal vale! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Lenky Filipové: Ženatý milenec jí dal vale!

Lenka Filipová a její dcera Lenny.
Lenka Filipová a její dcera Lenny. (Foto: Profimedia.cz)

Dcera Lenky Filipové podle týdeníku Sedmička prožívá velmi smutné období. Podle jejich informací skončilo milostné vzplanutí Lenny a ženatého hudebníka.

„Zamilovala se do něj až po uši. Kvůli němu opustila svého sávajícího přítele, kterého nechtěla vodit za nos, a doufala, že milenec půjde za svým srdcem a bude s ní,“ prozradil Sedmičce dobře informovaný zdroj.

Jenže u její lásky prý nakonec zvítězila zodpovědnost, uvědomil si, že nechce rozbít rodinu. „Lenny je úplně na dně. Vůbec neví, co má dělat. Dokonce měla rozhovor se svým bývalým partnerem, kterého se ptala, jestli by to s ní znovu nezkusil, že ho teď moc potřebuje. Ondra jí ale prý řekl, že nechce,“ dodal zdroj pro týdeník Sedmička.



Přečtěte si
xcarodejka
13. 5. 2018 • 16:53

Včechno je v hlavě. Slušný člvoěěk si to v hlavě dokáže naprogramovat tak, že ženatí nebo vdané jsou tabu.

cukrenka
13. 5. 2018 • 16:51

Někdo se dá vychovávat jen velmi těžko, ale přesto.... mám dojem, že to je jedináček, který s e měl moc dobře.. Život jí dá přes prstíky, jak to zákonitě u takových dětiček i bývá.

hejpockej
11. 5. 2018 • 20:08

chovani Lenny se sprosty. To jako chtela detem znicit rodinu, jen aby ji samotne bylo dobre? Deti maji jenom jednoho tatu, zatimco ona si muze najit stovky jinych chlapu.

hejpockej
11. 5. 2018 • 20:01

Jak ji ta Lenka vychovala? Snazit se odtahnout zadaneho chlapa od rodiny? Coz ji nenaucila respektovat manzelstvi jako takove, a rodinu? Co se ma nejaka Lenna navrtavat do manzelstvi jinych? Sobecka a rozmazlena nana, je to. Vsak se ji to jednou vrati, az sama bude mit rodinu a deti. A Lenka by se mela stydet, co to vychovala za zmetka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.