Masové nudličky: Hovězí fajitas
POTŘEBUJETE: 600 g hovězího masa (nízký roštěnec, svíčková), 3 stroužky česneku, 2 chilli papričky, 8 lžic olivového oleje, 2 lžíce limetové šťávy, 1 lžíci tequily, mletý pepř, mletý římský kmín, sůl, 2 červené papriky, 2 červené cibule, 8 tortill
Česnek a chilli papričky nasekáme najemno, smícháme s olivovým oleje, limetovou šťávou, tequilou, mletým pepřem a kmínem. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády. Necháme 2 – 3 hodiny odležet. Oloupané cibule a očištěné papriky nakrájíme na proužky. V pánvi opečeme naložené maso, vyjmeme a osolíme. Na výpeku opečeme papriky a cibule. Vrátíme maso, promícháme, dochutíme a zabalíme do nahřátých tortill.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 15.