Ledecká v prezidentském apartmá: Servis jako pro princeznu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ledecká v prezidentském apartmá: Servis jako pro princeznu!

Být dvojnásobnou olympijskou vítězkou má své výhody.
Být dvojnásobnou olympijskou vítězkou má své výhody. (Barbora Reichová / Sport)

Zlatá olympijská medaile je kulatá. Ale když máte dvě ze dvou různých sportů jako Ester Ledecká (22), promění se v mocné klíče, které otevírají nejedny zajímavé dveře. Třeba od prezidentského apartmá!

Ano, nejluxusnější pokojík v hotelu v tureckém Kayseri patřil o uplynulém víkendu při závodech světového poháru české snowboardistce a lyžařce. „V Turecku se ke mně vždycky chovaj tak, jako kdybych byla princezna,“ pochlubila se na Instagramu vítězka dalšího malého křišťálového glóbu pro nejlepší závodnici na prkně v obřím slalomu.

„Prezidentské apartmá, výhled na Kayseri, plnej bar, květinový koše,“vyjmenovávala, jak o ni bylo postaráno. „Patří mi celý 13. patro. Děkuji. Vážím si toho.“ Jen pro pořádek – ustlat si na jednu noc v tomhle bejváku, který má rozměry většího bytu (175 m2) a vedle ložnice se v něm nachází i kuchyň a obývák, vyjde našince na 11 500 korun.


Na video s Ester Ledeckou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.