Ficova Mária na obědě s Merkelovou! Styděl jsem se, říká diplomat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ficova Mária na obědě s Merkelovou! Styděl jsem se, říká diplomat

Nová spolupracovnice Roberta Fica je žhavá sexbomba s erotickou minulostí.
Nová spolupracovnice Roberta Fica je žhavá sexbomba s erotickou minulostí. (Kalendář Zetor 2010: Braňo Šimončík/Nový Čas)

Mária Trošková (30) státní poradkyně, asistentka a neoficiální milenka premiéra Roberta Fica. Kráska se už živila podnikáním i modelingem, zřejmě má i vazby na italskou mafii. Přestože na její minulost už dříve upozornila italská policie i němečtí diplomaté, dostala se i na nejvyšší státní jednání.

Na Ficovu schůzku s Angelou Merkel, která proběhla před rokem na jaře a účastnila se jí i Trošková zavzpomínal slovenský diplomat Ondrej Gažovič. Mezi účastníky byl i tehdejší český premiér Bohuslav Sobotka.

Protokol takového setkání se připravuje týdny dopředu a řeší se i ty nejmenší detaily.Slovenská strana byla potěšena tím, že jednání bude přítomna Angela Merkel. Doprovod jí dělal její klíčový poradce v otázkách zahraniční politiky Christoph Heugsen a Uwe Corsepius, který býval generálním tajemníkem Rady Evropské unie. Významné politické osobnosti vyslalo i Česko.

Úřad vlády SR ale požadoval, aby se kromě dvou vážených diplomatů, účastnila schůzky i modelka s pochybnou pochybností Mária Trošková. „Není příjemné, když vám vaši němečtí kolegové naznačí, že se složením vaší delegace mají problém. Ještě horší je, když víte, že mají pravdu. Co ale bylo tehdy nejhorší, bylo to, že Úřad vlády SR odmítl ustoupit. Dal podmínku, že Trošková na setkání musí být, nakonec se schůze a oficiálního oběda skutečně zúčastnila,“ uvedl Gažovič. „V tu chvíli jsem se opravdu styděl,“ dodal. Troškovou vzal Fico dokonce i na setkání s německým prezidentem Frank-Walterem Steinmeierem.

Podle portálu aktuality.sk italské úřady už v roce 2013 upozornily Slovensko, že bývalý přítel a obchodní partner Troškové měl vazby na kalábrijskou mafii. A právě působení mafie ve slovenské vládě je jedním z možných motivů vraždy investigativního novináře Jána Kuciáka (†27) a jeho přítelkyně Martiny.

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>



Přečtěte si
defakto
8. 3. 2018 • 21:14

... a vždy jsou to pracháči v dobrém postavení kolem 50 let (napr. Topolánek , Nečas, Paroubek , Fico atd .) a podstatně mladší ctižádostivé ženské .

Ellen
8. 3. 2018 • 15:35

No jo Fico,když nemyslí rozumem ale ocasem...!!! Tak není se co divit....dopadne ...jak Nečas půjde do kelu i s jeho vládou ...!!Nejhorší je na tom že je ..to italská!!! mafiánska pitomá husa ...!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.