Nedvěd napodobil Jágra a sbalil mladou českou modelku: Kámo, seznámíme je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nedvěd napodobil Jágra a sbalil mladou českou modelku: Kámo, seznámíme je?

To jsme klikaři, co? Nedvěd a Jágr si mohou gratulovat.
To jsme klikaři, co? Nedvěd a Jágr si mohou gratulovat. (Foto Aha! – P. Machan, Instagram, archiv P. Nedvěda, Sport – M. Beránek)

Když ty máš doma mladou žábu, tak já taky! Hokejový bard Petr Nedvěd (46) napodobil kámoše Jaromíra Jágra (46) a sbalil o generaci mladší modelku. Jeho vyvolenou je sličná hnědovláska Nicole Volfová (23).

Jsou spolu od konce léta, vztah se jim podařilo dlouhé měsíce ututlat. „Protože převážnou dobu pobýváme v Miami, kde Nicole pracuje,“ přiznal Nedvěd. Teď se plachá kráska z Karlových Varů dostává díky němu do záře reflektorů. „Na to se asi připravit nedá, uvidíme,“ pokrčila rameny Nicole.
Právě na Floridě Petr svoji milou poznal – stejně jako před více než dvěma roky Jágr Veroniku Kopřivovou (26). Zatímco legendární »68« je oproti své lásce starší o 19 let a měsíc, u Nedvěda je věkový rozdíl dokonce 23 let! „Sice jsem proti Nicole už dědek, ale mně to vyhovuje,“ smál se slavný hokejista, který nedávno oficiálně ukončil kariéru.


Nedávno se při své rozlučce potkali s Jágrem na ledě. „Ale o holkách jsme se nebavili. Ani nevím, jestli se ty dvě znají, nejspíš ne.“ Nejvyšší čas to napravit!

Nicole Volfová
Výška: 178 cm
Míry: 85-60-89
S Nedvědem se seznámila ve floridském Miami, v jedné restauraci. „Viděli jsme se na večeři a hned přeskočila taková ta jiskra.“

Veronika Kopřivová
Výška: 173 cm
Míry: 88-60-90
S Jágrem se seznámila ve floridském Sunrise na stadionu. „Kamarádka od něj měla lístky na hokej a po zápase jsme ho šly pozdravit.“


Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
3. 3. 2018 • 13:58

Kristepane, ta holka chodí s něco jako tátou! Normální holka by v dvaceti nad takovým starcem lehce ublinka a šla dál .Tyhle sáhnou po všem ( Gottová skoro až po dědovi )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.