Erbová pozvala Langmajera na hokej, skončili u válu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Erbová pozvala Langmajera na hokej, skončili u válu

Slavní pekaři si práci s těstem očividně užívali
Slavní pekaři si práci s těstem očividně užívali (Archiv BVV)

Vlaďka Erbová (36) už je několik měsíců Brňankou. A jako správná obyvatelka jihomoravské metropole fandí i hokejovému klubu Kometa, ve kterém hraje i její přítel. Právě na zápas brněnského týmu pozvala kamaráda Lukáše Langmajera (51). 

Talentovaný herec ale nabídku odmítnul.„Když jsem byl naposledy na hokeji v Plzni, poplivali mi bundu zezadu,“ zdůvodnil Lukáš. Místo k ledové plošině tak hvězdy zamířily k válu na soutěž Pekař roku, která se koná na potravinářských veletrzích na brněnském výstavišti. Erbová i Langmajer si spolu se soutěžícími upletli vánočku. „Když jsem žila v Praze, tak jsem vánočky hodně dostávala. Po přestěhování do Brna jsem si řekla, že bych to měla vyzkoušet také, jenže nebyl čas. Takže to dnes dělám poprvé,“ svěřila se Erbová.

Sladké pečivo ale rozhodně nepletla naposledy. „Letos na Vánoce snad budu stíhat a příbuzné obdaruji vánočkou já,“ věří Vlaďka. Langmajer naopak zkušenosti s pletením Vánočky měl. „Dělal jsem ji jednou a dopadlo to katastrofálně,“ přiznal herec. Pod vedením mistrů pekařů si ale osvojil techniku a sladké pečivo upletl dokonce z devíti pramenů. „Odborníci mě za ni pochválili,“ radoval se Lukáš. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.