Pomeje (53) po operaci rakoviny: Risk na ulici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pomeje (53) po operaci rakoviny: Risk na ulici

Na pozdravy reagoval úsměvem, posunky a mávnutím ruky.
Na pozdravy reagoval úsměvem, posunky a mávnutím ruky. (Martin Hykl, Robert Klejch, Tonda Tran)

Přestože všude řádí chřipková epidemie a on nesmí po operaci rakoviny hrtanu chytit jediný bacil, Jiří Pomeje (53) měl nutkavou potřebu vyjít mezi lidi. Hned druhý den po propuštění z nemocnice se vydal na nákupy!

Když vycházel s taškou plnou ovoce a zeleniny ze supermarketu, lidé ho poznávali a on je zdravil úsměvem na tváři, mávnutím ruky a posunky. A tak to pokračovalo i cestou k autu.

Operace mu sice vzala hlas, ale herec si umí poradit. A bude to ještě lepší. „Jirka je s doktory domluvený na voperování umělé hlasivky, která vytváří přirozený hlas,“ prozradila deníku Aha! manželka Andrea (29).
Pomeje chce zase mluvit už jen kvůli své dcerce. Čtyřletá Anička je na psaní a čtení ještě malá. Proto ji teď ani nemůže sám hlídat, ani s ní chodit do školky, jak byl zvyklý. „Obávám se, že to teď ze začátku nepůjde. Jirka nemluví a s Aničkou nemůže komunikovat jinak než neverbálně,“ posteskla si Andrea.

Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
9. 2. 2018 • 08:32

Je to opravdu risk jít nakupovat....ale já v tom vidím spíše touhu normálně fungovat v rodině a co nejvíce se zařadit do normálního života.....Jirko nákupy odlož aspoň než přejde chřipková epidemie, ale můžeš udělat rodince radost, že jim uvaříš nějakou tu mňamku

goma
9. 2. 2018 • 07:33

On asi totálně zešílel! Teď v chřipkách lítá po obchodech. Jestli bude po nocích zase nahánět ženu po venku, tak to má jasný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.