»Kámoška« pašeračky Terezy H. (21) přitvrzuje: Simona se neštítí snad ničeho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Kámoška« pašeračky Terezy H. (21) přitvrzuje: Simona se neštítí snad ničeho!

Simona H., kamarádka Terezy zadržené v Pákistánu s kufrem drog
Simona H., kamarádka Terezy zadržené v Pákistánu s kufrem drog (archiv Blesku)

Tereza H. (21) který byla zadržena na letišti v Láhauru s devíti kily heroiny v kufru i nadále zůstává ve vazbě v Pákistánu. Její kamarádka Simona H. zatím rozhodně nezahalí. Ukazuje se, že i na cizím neštěstí se dá pořádně vydělat. Třeba právě Simona je prý úplně na roztrhání. Co plánuje?

Simona H. se po zdržení její nejlepší kamarádky Terezy rozhodně nedržela v ústraní. Rozhovory rozdávala na všechny na strany, jen škoda, že mnohdy řekla každému něco jiného. Jisté je však to, že aby si mohly užívat života plného luxusu, jezdily za prací do Švýcarska, což potvrdila tamní bodelmamá.

„Na jednu stranu si přeju, aby se vrátila, protože to nepřeju nikomu takový trest, ale na druhou stranu… Už se jí neozvu. Pokud ona, tak jí odpovím, ale to co se stalo, zatížilo celou mou rodinu. Je to zklamání,“ uvedla Simona H. pro Blesk a dodala, že dozvědět se něco takového o nejlepší kamarádce by šokovalo každého.

Jenže i Simona H. umí pořádně šokovat. Neštítí se totiž ani vydělávání peněz na cizím neštěstí a ještě se tím chlubí na sociální síti, kde se na její hlavu ještě stále snáší poměrně dost nahněvaných komentářů. Slova Simony ale mnoha lidem vyrazila dech. „Já vás miluji všechny, omlouvám se, ale nemám čas řešit vaše komentáře, aktuálně pracuji na novém parfému pod jménem Bad Girls, oslovují mě firmy po celé EU a nemám čas řešit vaše hloupé komentáře. Posílám sweet kiss všem po ČR,“ napsala Simona H. na Facebook. V rozhovoru níže dokonce přiznává, že zatčení kamarádky je dobrá reklama.

Pohledná blondýnka se zatím zviditelnila pouze zatčením nejlepší kamarádky, ale je rozhodnuta to tak nenechat. A jestli v úsilí nepoleví, je dost dobře možné, že  žhavé drby ze života celebrit budou zase o něco žhavější.

 Proč kamarádka pašeračky Terezy (21) promluvila? Chystá překvapivý tah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
30. 1. 2018 • 14:06

Tadsy se dlouhodobě toleruje prostituce. I za minulého režimu nerbyla postižitelná. Pouze příživnictví / a pracovat bylo povinné, čili prostituovat se dalo jen jako na "vedlejšák". Vímn, že Češky neměly v Evropě nejlepší pověst už někdy před 40 lety. Naše děvčata byla svolná jít ochotně i poměrně s neznámým klukem. On si pak myslel, že jdou za limoinádu, kterou s ním vypily. Tragické, ale proto byla někdy i slušná žena v cizině obtěžovaná, když se v místě rozneslo, že je Češka.

majojo
27. 1. 2018 • 11:11

A pak se říká, že kuhrva kuhvě řit neurve. Simonka zcela zřejmě závidí své nejlepší kamarádce, že nemá ksicht jak pr.del, jako ona. A tu pohádku o tom, že ona drogy nepašovala, může vykládat leda hurvínkům. Švině a bulvárem dobře placená švině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.