Putinovi cenzoři chtěli zakázat Paddingtona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Putinovi cenzoři chtěli zakázat Paddingtona!

Vladimír Putin se zaměřil na neškodného medvídka Paddingtona.
Vladimír Putin se zaměřil na neškodného medvídka Paddingtona. (Foto ČTK )

Ruské vládní orgány, a hlavně Vladimír Putin (65) vidí paranoidně nepřátele všude kolem sebe. Teď se jejich pozornost obrátila i vůči neškodnému medvídkovi Paddingtonovi.

Filmové pokračování diváckého hitu z roku 2014 s názvem Paddington 2 uvízlo u kremelských cenzorů a nakonec ho těsně před premiérou zakázal ministr kultury. Prý je dojemný film nástrojem západní propagandy!

Po bouřlivé reakci filmových fanoušků na Facebooku a protestu Asociace majitelů kin se ale za huňatého hrdinu postavil překvapivě premiér Dimitrij Medveděv (52). Zdá se tedy, že jindy nekompromisního ruského úředního šimla tentokrát porazil roztomilý chlupáč. Rudý klobouček

Paddington je medvídek pocházející z Peru. Nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Jméno Paddington dostal podle známé londýnské čtvrti. Jeho důchovní otec, spisovatel Michael Bond, loni zemřel v 91 letech.

Jak Putin ulovil obrovskou štiku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.