Jak je oblíbenému režisérovi? Olga Menzelová prolomila mlčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak je oblíbenému režisérovi? Olga Menzelová prolomila mlčení!

Menzel v nemocnici.
Menzel v nemocnici. (Daniel Černovský)

Už téměř dva měsíce leží režisér Jiří Menzel (79) v nemocnici. Ačkoliv to o Vánocích vypadalo, že se jeho stav zlepšil, opět se mu přitížilo. Jak na tom oblíbený režisér je, prozradila jeho manželka Olga (39).

„Moc děkuju všem fanouškům, kteří na Jiřího myslí, bude potřebovat hodně sil a energie, ale já pevně věřím, že tento boj zvládne,“ uvedla Olga Menzelová v rozhovoru pro TV Nova. O režiséra pečuje personál Vojenské nemocnice.

„Velmi prosím o klid všechna média, věřte, že pokud budu mít jakoukoliv novou informaci, tak se ráda o ni podělím. A prosím, držte nám palce,“ dodala k jeho současnému zdravotnímu stavu.

Menzelovo trápení začalo bolestí ucha, pak ovšem zkolaboval ve svém bytě. Po následném převozu do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích se musel podrobit těžké operaci mozku, po níž byl uveden do umělého spánku, ze kterého se probudil těsně před Vánocemi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.