Neuvěřitelně šokující pozadí rozvodu Zdeňka Izera: Týrání a ponižování? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neuvěřitelně šokující pozadí rozvodu Zdeňka Izera: Týrání a ponižování?

Zdeněk Izer s manželkou
Zdeněk Izer s manželkou (David Kundrát)

Informace o důvodech rozvodu jednoho z nejpopulárnějších komiků v zemi šokují. Přítelkyně manželky totiž promluvila o věcech, kterým se nechce ani věřit!

„Je úplně jiný, než jak se jeví v televizi. V soukromí je to spíš introvert, ale v manželství je to despota," popsala údajnou rozporuplnost osobnosti Zdeňka Izera (51) podle webu TN.CZ blíže nespecifikovaná přítelkyně Olgy Izerové. Komikova manželka prý nemohla po celých 15 let manželství pracovat, nakonec to ale nevydržela a otevřela si kavárnu. A právě tehdy problémy v soužití začaly gradovat a tak požádala o rozvod.

„Žila ve zlaté kleci, pokud se vším souhlasila a neodporovala, byl klid, ale když se vzepřela vůli manžela, bylo zle. Často jí i vulgárně nadával, že má v hlavě nas*áno apod. Olga si ke Zdeňkovi vypěstovala nenávist a averzi za jeho psychické týrání a ponižování. V poslední době je už ani nikdo ze známých nenavštěvoval. Choval se k ní jako k onuci i před lidmi. Ze začátku jsme si mysleli, že to myslí z legrace, když se ukázalo, že ty nadávky myslí vážně, bylo nám hodně nepříjemně," dodal anonymní zdroj k trápení své kamarádky.



Přečtěte si
yokky
28. 10. 2021 • 17:49

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.