Zraněná Obermaierová (71): BOLESTIVÉ NATÁČENÍ V NEMOCNICI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zraněná Obermaierová (71): BOLESTIVÉ NATÁČENÍ V NEMOCNICI

Herečka si přečetla scénář a mohlo se jít na věc.
Herečka si přečetla scénář a mohlo se jít na věc. (Foto Aha!: Alexander Malachovský a TV Nova)

Zaťala zuby, nasadila ortézu a na chvíli se opět vrátila do seriálu Ulice. Jaroslava Obermaierová (71), která se už druhý měsíc léčí se zlomeninou kotníku a naštípnutým obratlem, se na hodinu převtělila do drbny Vilmy Nyklové.

„Už se nemůžu dočkat, až budu moct zase pořádně točit. Říkala jsem produkčním, že by mi snad nevadil ani nástup v pět ráno, jen abych mohla zase hrát,“ vyhrkla herečka. Pak trochu ubrala... „To přeháním, v pět ráno je moc brzy!“ smála se. Ale bylo vidět, že je zase ve svém živlu.

I přes bolavou páteř i nohu se vžila do své oblíbené seriálové postavy, kterou ztvárňuje už 11 let. Taky o ni měla největší starost, když v listopadu uklouzla v lese a pak si ještě v nemocnici naštípla po pádu páteř. „Jsou tady na mě moc hodní, ale to víte, doma je doma,“ dodala herečka. Přečetla prý při rehabilitacích tolik knih jako pomalu nikdy v životě, a postěžovala si, že osamělé večery jsou v nemocnici moc dlouhé.

Zranila se v lázních
„Přepracovat natáčecí plány není jednoduché, ale produkce našeho seriálu se s touto situací nesetkává poprvé,“ tvrdí mluvčí televize Nova Kateřina Kotalová. „Vzhledem ke zranění Jarky Obermaierové, které vyžaduje hospitalizaci, jsme jej zapracovali do scénáře. Vilma Nyklová odjede do lázní a též si zraní nohu. V jedné situaci byla ale hereččina přítomnost nezbytná, a tak natáčení proběhlo přímo v říčanské nemocnici, které tímto děkujeme,“ vzkazuje přes Aha! mluvčí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.