Otec a babička chlapce († 1), kterého zabil pes: Majitelka říkala, že někoho rozkouše... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otec a babička chlapce († 1), kterého zabil pes: Majitelka říkala, že někoho rozkouše...

Babička Libuše s milovaným vnoučkem. Poslední chvilky štěstí.
Babička Libuše s milovaným vnoučkem. Poslední chvilky štěstí. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Pes, který minulý pátek zabil v Přerově-Předmostí malého chlapce (†1), nebyl žádný beránek, ale velmi agresivní tvor. Tvrdí to babička (50) a otec (30) dítěte.

„Ten pes byl debil, magor. Startoval i na svoji majitelku, sama říkala, že on jednou někoho rozkouše,“ řekl včera Aha! chlapcův otec. Jeho matka, chlapcova babička k tomu dodala: „Víme, že pes byl agresivní. Tady v Předmostí napadl nejméně tři psy. Nikoho neposlechl. A ony (majitelka psa a matka dítěte, pozn. red.) tvrdí, že pes je hodnej. To je prostě neuvěřitelné. Staví se k tomu, jako kdyby za to mohl ten malej.“ Chlapeček, kterému kříženec argentinské dogy a rotvajlera prokousl krční tepnu, by přitom za týden slavil druhé narozeniny. „Pindu babi, pindu,“ sliboval babičce, když se s ní dva dny před tragédií loučil. Místo něj přišla krutá zpráva, že je po smrti.

 

Přečtěte si
zvonekdozahrady
3. 1. 2018 • 20:36

Toho psa by měli darovat tomu naškrobenýmu panákovi Drahošovi jako maskota.

majojo
3. 1. 2018 • 14:29

Zdrcený otec a babička - smrt dítěte jako vhodná příležitost vyřídit si účty s nemilovaným příbuzenstvem. A pro jistotu začít hned a rovnou s bulvárem. Neomlouvám vinu matky, babičky, neomlouvám ani toho psa, ale tohle je hnus, dámo a pane.

candle
3. 1. 2018 • 11:40

Argentinská doga je pes, který patří do ruky pouze chovateli se zkušenostmi! Když si někdo pořídí psa, který potřebuje pevný výcvik se specifickou povahou a na mu co potřebujete, stane se tragédie. Takový pes nemá u dítěte co dělat. Bohužel. Je mi to líto.

loft
3. 1. 2018 • 10:08

otec a druhá babička u toho nebyli Vozembouchu, ty pouze konstatovali, co je to za "hodného psa", jelikož ta velká krá-va matka usmrceného dítěte volala do tisku a hájila se, že NIKDO, OPRAVDU NIKDO ZA TO NEMŮŽE, pes že byl hodný, to prý malý ho píchl prstem do oka, proto ho prý pes napadl - nevěřil jsem vlastním očím, když jsem toto četl. Hájila pouze sebe, sestru a HLAVNĚ PSA ! Všechna vina je prý na ročním děcku - tot jsou slova této " matky" !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.