Natálie Grossová chce pryč z Česka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Natálie Grossová chce pryč z Česka

Natálka Grossová.
Natálka Grossová. (Archiv Blesku, R. Klejch, M. Pekárek, A. Malachovský, M. Rušinová)

Talentovaná dcera zesnulého expremiéra Stanislava Gosse (†45) si nemůže stěžovat na nedostatek nabídek. Nejen, že hraje v několika úspěných muzikálech, ale také si ve svých patnácti letech slušně vydělává. Není proto divu, že chce v budoucnu vycestovat pryč a zkusit štěstí v zahraničí.

Za své doposud krátké období v českém showbyznysu zvládla Natálie Grossová (15) prorazit hned v několika představení, která mladé herečce přinesla pěkný honorář a protože jí její peníze poctivě maminka ukládá na účet, má Grossová už teď velké plány jak s penězi naloží.

Už teď je herečce český rybníček malý, a proto není divu, že v příštích letech jí určitě stačit nebude a proto chce zkusit štěstí v zahraničí. Natálie Grossová si dobře uvědomuje, že pokud chce uspět, musí kromě herectví pracovat i na angličtině. „Musím na sobě makat. V budoucnu bych si totiž ráda vyzkoušela i nějaký zahraniční muzikál, kde se bez cizího jazyka člověk neobejde,“ řekla Grossová magazinu Sedmička. Velkou oporou v kariéře je její maminka, se kterou se Natálie pochopitelně o všem radí. „Je společně se ségrou mým největším rádcem i kritikem. Ony dvě mě podporují nejvíc na světě. Když je potřeba, dáme hlavy dohromady,“ svěřila se Grossová magazinu Sedmička.

 Na video s Natálií Grossovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
11. 1. 2018 • 18:11

Koho zajímá tahle protekční nula ?

zamlzena
11. 1. 2018 • 13:49

Mládí má mít křídla. Někdy si ale vybírá špatný směr, bloudí a nakonec se i někdy vrací . Jak se říká," dvakrát měř a jednou řež". nebo také o "z bláta do louže". Člověk si říká, že to už být horší nemůže, ale ono to může být zlé zase jinak. Možná si musíme něcím projít a tak nás osud potká v jiné podobě ale v podstatě stejná zkouška kdekoli.

13352
11. 1. 2018 • 13:39

proboha, ať už jede....kamkoliv.....včera už bylo pozdě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.