Stivínová na filmu Marie Terezie vydělala: Do klína jí spadly šperky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stivínová na filmu Marie Terezie vydělala: Do klína jí spadly šperky!

Vnady Zuzaně stáhli do úzkého korzetu, ve kterém nemohla pořádně dýchat.
Vnady Zuzaně stáhli do úzkého korzetu, ve kterém nemohla pořádně dýchat.  (Foto pro Aha! – J. Vrábelová, K. Cudlín, Y. Renelt)

Stoupnout si před kamerou nového velkofilmu o Marii Terezii se jí pořádně vyplatilo. Z natáčení si Zuzana Stivínová (44) neodnesla jen pár šrámů a honorář, ale i šperky vyrobené na míru.

Uzounký korzet, v němž nemohla popadnout dech. Těžká paruka, od které bolela celá krční páteř. A do toho ještě horké letní teploty 35 °C. I když ji natáčení filmu o habsburském dvoře bavilo, fyzicky ho protrpěla. Za drápky jí ovšem uvízlo senzační bolestné. Jako dárek dostala náušnice, které před kamerou nosila coby maminka Marie Terezie. A nebyl to žádný bezcenný šmuk!

„Na celé natáčení se vyráběly šperky a já tyhle nosila jako královna Alžběta Kristýna. Jsou to náušnice Swarovski, ale jejich hodnotu neznám, byl to přece jen dárek,“ prozradila deníku Aha! herečka, která si šperky vzala i na premiéru. „V kostýmu se dokázala pohybovat naprosto suverénně. To byla vyloženě radost se na ni dívat,“ chválil její výkon kostýmní výtvarník Ján Kocman. A možná tak i odhalil, proč jí drahý skvost nechali...

Zuzana Stivínová ve špercích od Cartiera: Hlídali ji dva bodyguardi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kari1
2. 1. 2018 • 15:05

Svoju rolu zahrala dobre.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.