Hladovkou oslabený Jiří Pomeje (53): Je s ním zle... ZÁPAL PLIC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hladovkou oslabený Jiří Pomeje (53): Je s ním zle... ZÁPAL PLIC!

Jiří Pomeje teď prožívá nelehké období.
Jiří Pomeje teď prožívá nelehké období. (Aha!-Martin Přibyl, Karel Kopáč, ara)

Smutný konec Vánoc. Sotva herec a producent Jiří Pomeje (53) ukončil dvaačtyřicetidenní hladovku, kterou chtěl překonat rakovinu hrtanu, bojuje v nemocnici se zápalem plic! „Jirka je už třetí den ve špitále,“ oznámila v pátek odpoledne na sociální síti manželka Andrea (29).

Pomeje zhubl za 42 dní 25 kilo a radoval se, že se zákeřná nemoc díky tomu zastavila. „Jsem strašně vyčerpanej. Nemůžu teď do sebe dostat nic,“ svěřil se svým fanouškům ve videu, které zveřejnil na Štědrý den. „Věřte mi, to, čím si procházím, není p*- del! Nesmíme se nikdy vzdávat, i když je to těžký...“ dodal chraplavým hlasem. A za tři dny musel být narychlo převezen do nemocnice! Nečekaně totiž udeřila další těžká nemoc.

„Bojuje se zápalem plic,“ potvrdila manželka. Zápal plic je život ohrožující onemocnění. Navíc mu podle odborníků obvykle předchází fyzické či psychické vyčerpání a stres. To vše Jiří v uplynulých měsících ve velké míře podstoupil. Teď bude ale muset znovu zabojovat. „Myslete na něj a držte mu palce!“ prosí na sociální síti Andrea všechny Jirkovy příznivce. Snad antibiotika zaberou... Manželka varuje

„Jirka se hladovkou rakoviny nezbavil! Pouze se zastavila,“ tvrdí Andrea Pomeje na sociální síti. Současně varuje všechny, kteří by chtěli stejně jako její manžel léčit rakovinu tzv. Breussovou dietou. „Tuto alternativu lékaři nepodporují. Je to cesta proti jejich postupům. Může mít spousty rizik, a proto se do ní nepouštějte, pokud váš stav je ohrožený (nízká váha, špatný tlak, metabolické problémy atd.). Jirka měl nadváhu a neměl žádné další zdravotní komplikace – momentálně je to ale bohužel jinak!“

Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
30. 12. 2017 • 21:09

Jaký konec? Proč smutný? Zbavil se přece z jedné třetiny rakoviny a navíc se rakovina zastavila. Nevím, co Jirka Pomeje začal jíst, když mu jídlo přišlo buď příliš sladké, nebo slané. S jídlem se mělo začít velmi opatrně - vařená zelenina, slabý vývar - ředěný a pokud možno nesolený....atd. Věřím, že když zvládl hladovku, zvládne i zápal plic.

mnpv
30. 12. 2017 • 18:45

egyptanka to není o nenávisti, to je objektivní nález

egyptanka
30. 12. 2017 • 18:36

Co Vy jste za lidi? Víte že to může číst?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.