Po vniknutí okamžitě ochabne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po vniknutí okamžitě ochabne!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,jsme manželé 22 let a posledních 9 let pozoruju změny co se týká sexu.Můj manžel potají sleduje porno a pak není schopný mít erekci.Když se to podaří,tak po vniknutí okamžitě ochabne a pak se snaží to dodělat i když už ochabl. Strašně mě to štve a když se zeptám,co je za problém,svede to na mě a já se cítím hodně poníženě. Dávala jsem si to za vinu až do chvíle,kdy se mi svěřil,že to teda není mnou,ale že to bude tím sledováním porna.Už nedokáže mít normální styk,protože mu to nedává tolik,jako sledování těch stránek.Prosím,co s tím? Děkuji. (Martina, 50)

Dobrý den, ty změny tedy trvají již po 13 letech vašeho manželství. Nikdy jste to neřešili? Já se s tím, co popisujete, setkávám v poradně relativně často. Pro muže je často atraktivnější a jednodušší uspokojení u porna, než reálně s partnerkou. Problémy s erekcí při styku vycházejí nejspíš z toho.Záleží na tom, jak to moc ovlivňuje váš vztah komplexněji i v dalších rovinách, a jak je nastaveno komunikační klima okolo tématu sexuálního života vás dvou. Měli byste spolu hledat nějakou společnou cestu, ale nekonfrontačně, bez výčitek. V zájmu vás obou je obnovit intimní život. Zpočátku to může být s pomocí pomůcek, později se může vést i bez nich. Pomůcky si běžte koupit spolu, ať si vyberete, co bude pro oba vzrušující.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.