Jaroslava Obermaierová (71): Po úrazu bolestivé Vánoce...POHYB JEN NA CHODÍTKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jaroslava Obermaierová (71): Po úrazu bolestivé Vánoce...POHYB JEN NA CHODÍTKU

Jaroslava Obermaierová musí pořádně rehabilitovat.
Jaroslava Obermaierová musí pořádně rehabilitovat. (archiv Blesku)

Je šťastná, že už smí zkoušet chůzi s chodítkem, ale ještě ji čekají další rehabilitace. Jaroslava Obermaierová (71) sice dostane na Vánoce opušťák, ale hned 27. prosince se musí hlásit zpátky v říčanské nemocnici.

Konec léčby je zatím v nedohlednu, vše závisí na kontrolním rentgenu, který herečku čeká. Už je to téměř měsíc, co si na chalupě v lese zlomila kotník a pak v benešovské nemocnici při dalším pádu naštípla obratel. „Vím, že se to pomalu lepší, ale moc toužím být už soběstačná,“ posteskla si představitelka Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice. „Člověk si neuvědomí, co má, když si jde, kam chce a kdy chce,“ dodává.

A to má štěstí, že ji v tom blízcí nenechali. Na návštěvě už byla herečka Hana Gregorová (65), která má v Říčanech dům, kolegyně Vlasta Peterková (71), která za ni vzala roli v muzikálu Mýdlový princ, a taky štáb Ulice. Ten si totiž oblíbený seriál neumí bez hubaté drbny Nyklové v podání Jarky představit.

„Taky každou chvíli někdo volá. Když dávali poslední díl seriálu Byl jednou jeden dům, ozvala se Jana Šulcová a vzpomínaly jsme na tu krásnou práci tehdy,“ prozradila Jarka.

Bolestivé svátky

Jarka Vánoce moc nemusí. Před 37 lety jí totiž 4. prosince zemřela milovaná maminka. „Desátého jsme měli pohřeb a šestnáctého se mi narodil Jarda,“ vzpomíná herečka. „Přišla jsem domů těsně před svátky s dítětem na ruce, nic nebylo připravené ani uklizené. Na všechno jsem byla sama,“ říká se smutkem v očích. Tak to vlastně bylo pak po rozvodu celý život.

Odnese to i Nyklová

Vilma Nyklová z nekonečného seriálu Ulice zatím podle scenáristů odjede do lázní a pak si zlomí nohu. „Těším se, až bude ta sádra jenom rekvizita,“ usmívá se herečka.

Na video s Jarkou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.