Celerová pomazánka ala krabí bude mít na Silvestra úspěch!
Štědrovečerní večeře, pohoštění pro návštěvy, pochoutky k silvestrovskému veselí... Každoročně přemýšlíme, čím oživit sváteční tabule. Tentokrát jsme pro vás připravili recepty na netradiční bramborové saláty, slané dobroty k pivu či vínu a míchané nápoje, s nimiž rozjedete každou párty. Krásné svátky!
POTŘEBUJETE: 1 celer, 2 mrkve, sojanézu, směs koření na ryby, sůl, mletý pepř, 1 citron, 1 balení neochuceného tofu, zelenou petrželku na ozdobu
POSTUP:
Celer a mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme je do mísy, přidáme najemno nakrájené tofu a vše dobře smícháme. Dle potřeby naředíme sojanézou, dochutíme kořením na ryby, solí a pepřem, pokapeme citronovou šťávou a ještě promícháme. Můžeme podávat na vece či rohlíku nebo se zeleninovými tyčinkami, zdobíme petrželkou.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy.