Nejhorší svátky v životě Heidi Janků (55): SÉRIE ÚMRTÍ, RAN A ZKLAMÁNÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejhorší svátky v životě Heidi Janků (55): SÉRIE ÚMRTÍ, RAN A ZKLAMÁNÍ!

Heidi prožila krutý rok
Heidi prožila krutý rok (P. Machan, R. Klejch)

Prožila nejhorší rok svého života! Zemřel jí manžel Ivo Pavlík (†84), předtím jí odešla velká kamarádka a Ivošova bývalá žena Věra  Špinarová (†65) a umřeli jí a těžce onemocněli i další přátelé. Zpěvačku Heidi Janků (55) bezpochyby čekají nejtěžší Vánoce v jejím životě. Jak je prožije?

„Budu s mojí rodinou, teď jsem právě byla v Ostravě, takže jsme se na tom domlouvali. Pro mne ty Vánoce budou tedy rodinné,“ svěřila se Janků.

Jediné přání
Heidi je právě na vánočním turné. „Pod stromeček mám jediné přání: aby ten příští rok byl lepší,“ řekla s dojetím v hlase.

Odmítla práci
Pokud jde o Silvestra, Janků má jasno. „Neodjedu nikam, protože na to nemám sílu. Práci jsem odmítla, také nemám energii, abych se veselila. Ještě nevím, jak to bude vypadat, ale nebudu sama. Buď budu s rodinou, nebo s kamarády,“ dodala v rozhovoru pro Frekvenci 1.   


Tohle peklo si letos zažila

26. březen
Umírá její velká kamarádka Věra Špinarová, se kterou se připravovala na turné po Česku. Heidin manžel Ivo Pavlík smrt své první ženy velmi špatně snáší, dokonce musí brát antidepresiva.

12. srpen
Po několikadenní hospitalizaci v nemocnici náhle umírá zpěvaččin muž Ivo Pavlík. O jeho skonu se Heidi dozvídá těsně před vystoupením na vinařických slavnostech.

18. srpen
Ve strašnickém krematoriu probíhá poslední rozloučení s Ivem Pavlíkem. O rozruch se tam stará Renata Figurová (37) – matka tříletého syna, jehož otcem je prý zpěvaččin vzdálený příbuzný. Heidi nařkla z toho, že zavinila Pavlíkovu smrt, když řešila věci, které neměla, a on se tím měl trápit.

27. říjen
Heidi šokuje zpráva o hospitalizaci zpěvačky a její kamarádky Ellen Lenské (39), která skončila s mozkovou příhodou v nemocnici.

7. listopad
Poslední ranou pro Janků je smrt jejího kamaráda, slovenského moderátora Mira Fančoviče (†53).



Přečtěte si
ellenic
10. 12. 2017 • 11:47

Copak je jediná v ČR . Jsou na tom některé ženy mnohem hůře, zvláště ty, které zůstaly samotné s dětmi, finančně strádají, protože důchody sirotčí i vdovské nejsou dostačující, je to jen na přežití. Co má Heidi za starosti, má pěkný dům, zázemí jistě i finanční, tak na co neustále naříká. Nemyslím si, že by právě ona strádala finančně .

panamira
10. 12. 2017 • 07:54

Vyzobaná slunečnice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.