Herečka Jaroslava Obermaierová: PŘEVOZ DO ÚSTAVU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Jaroslava Obermaierová: PŘEVOZ DO ÚSTAVU!

Herečka nastoupila na rehabilitační oddělení.
Herečka nastoupila na rehabilitační oddělení. (Foto Aha! – Martin Přibyl, showpix.cz, TV Nova, ara)

Změnila adresu. Zítra to bude týden, co Jaroslava Obermaierová (71) opustila benešovskou nemocnici. Po operaci zlomeného kotníku nastoupila na rehabilitační oddělení říčanské nemocnice. I s naštípnutým obratlem! 

V ústavu pilně rehabilituje, ale pořád ještě není v obvyklé formě. Jindy milá a vlídná hostitelka důrazně zrazuje přátele od případných návštěv. „Jsem stále dost unavená a prostě nemám na nic náladu,“ svěřila se deníku Aha! představitelka drbny Vilmy Nyklové v nekonečném seriálu Ulice. Jediný, koho snese, je syn Jarda (37).

„Kamarádům, kteří mi volají, říkám, ať ještě počkají, že ani nemám sílu si povídat, byla bych protivná,“ posteskla si Obermaierová. V pátek ji čeká rozhodující rentgen. Pokud ukáže, že se noha dobře hojí, bude moct domů.

Herečce ze všeho nejvíc chybí práce. O Vilmu z Ulice ale nepřijde. „Naše produkce takové sitace řešit umí,“ sdělila Aha! mluvčí TV Nova Kateřina Kotalová. „Možností je několik, v případě Jarky Obermaierové dochází k úpravě scénáře, aby divák postavu v ději nepostrádal, případně indispozici herce nezaznamenal. Vzhledem k dosud nejasné délce její rekonvalescence se nabízí též možnost zapracovat zranění i do osudu její seriálové postavy,“ upřesnila Kotalová.

Obermaierová před 16 dny uklouzla v lese a musela se plazit pro pomoc, protože s sebou neměla mobil. Naštěstí ji už šel syn hledat, protože mu přišlo, že se nějak dlouho nevrací. Kotník za tu dobu hodně otekl, takže ji v benešovské nemocnici nemohli hned operovat, čekali, až otok splaskne. Pak jí nohu spravili, kvůli zpevnění má v kosti drát. A aby toho nebylo málo, Jarka v nemocnici ještě upadla a naštípla si obratel. Takže k tomu všemu nevydrží dlouho sedět!

Smůla se jí lepí na paty

Obermaierová měla smolný i minulý rok. V létě ji dlouho bolel žaludek, absolvovala několik vyšetření a musela držet dietu. Pak si při bubnování na jevišti Divadla Broadway vyhodila rameno a nakonec měla zánět nervu, který zpočátku vypadal jako lehká mrtvice.

Musela zrušit veškerou práci

Jarka se přitom po sedmdesátce rozhodla, že se konečně začne trochu šetřit. Odřekla nabídky z dabingu, kde skvěle namlouvala například Whoopi Golbergovou (61), a nechala si jen Vilmu Nyklovou z Ulice a muzikál Mýdlový princ. Zranění jí ale zhatilo všechny plány. Role v »Mýdlákovi« se nyní ujala kamarádka a kolegyně Vlasta Peterková (71).

Na video s Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
7. 12. 2017 • 01:44

tys vytírala i divadelní hajzlíky, že máš zkušenosti drbno?

-bello-
5. 12. 2017 • 22:49

Obrmaierovou mám ráda, za sebe můžu říct, že v divadle hru nikdy snad neodflákla.Peníze jí nikdo závidět nemusí ! Myslím, že hraní by jí scházelo, tak si něco nechala pro svou zábavu. Ani párem volů by mě nedonutil někdo sledovat TV seriály toho druhu.Prostě je neznám. Jo, zlomila si kotník, ale proč má na hlavě ten hadr?

aviibab@...
5. 12. 2017 • 12:46

HADAJO, HADAJO!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.