Rychtář (59): CHLAP S PISTOLÍ JÍ CHODÍ PO ZAHRADĚ! Dusno ve vile exmanželky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtář (59): CHLAP S PISTOLÍ JÍ CHODÍ PO ZAHRADĚ! Dusno ve vile exmanželky...

Po zahradě podle jeho slov chodí cizí chlap s pistolí!
Po zahradě podle jeho slov chodí cizí chlap s pistolí! (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Pavel Machan, ara)

Za plotem vily Helenka v Říčanech vládne strach! Josefa Rychtáře (59) prý zase chytil amok, a tak exmanželka Darina Nová (59) raději našla azyl jinde. Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) má ale taky nahnáno – po zahradě podle jeho slov chodí cizí chlap s pistolí!

„Někdy od půlky listopadu se tu vyskytuje jistý pán. Začal vytahovat pojistky, protože bejvalka mu dala klíče. Prokazuje se nějakou fiktivní nájemní smlouvou,“ prozradil deníku Aha! Rychtář. „Kdykoliv se objeví, způsobí nějakou škodu. Navíc sem chodí s pistolí u pasu, kterou mi i ukazoval,“ postěžoval si vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce.

Neznámý muž mu prý vyhrožuje: „Odkryl kabát, ukázal na pistoli a říkal – chlapče, dávej si pozor, kudy chodíš, a kryj si záda!“ Josef už na něj proto podal oznámení na policii.

Rychtářova exmanželka ovšem tvrdí, že mu nikdo nevyhrožuje. A že dusno ve vile vytváří hlavně on! Nedalo se to prý vydržet.

„Darina už nějakou dobu bydlí u staršího syna. Ve vile se necítila bezpečně a všechno na ni padalo. Dlouhodobý stres a boj s Josefem si vybral svou daň,“ prozradil Aha! zdroj blízký Nové.

Vše začalo tím, že kvůli dluhům přes 300 tisíc korun nechal exekutor prodat v elektronické dražbě Rychtářův menšinový podíl ve vile. Vdovci se navíc doteď nepovedlo odvolat se proti zamítnutí insolvence, aby dražbu zvrátil. A nepřebírá prý ani soudní obsílky spojené s vystěhováním z vily.

Když měl přispět na zaplacení více než třicetitisícového nedoplatku plynu, který jako obyvatel domku na zahradě odebírá, opět se prý vzbouřil. „Když Darina v poslední době řešila havarijní stav v domě, proběhla zase scéna. Josef dal na plynoměr řetěz se zámkem, aby se k němu nedostal technik. Nikoho nezajímá, že se dopouští obecného ohrožení, kdy při nutnosti rychlého zásahu nebude například moci být odstaven plyn,“ popsal situaci za zdmi vily v Říčanech dobře obeznámený zdroj.

Na video s Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
corleonesi...@...
6. 12. 2017 • 21:11

Rychtář Josef , má stále podmínku. Aktuálně se dopustil spolu se svým synem Janem Rychtářem trestného činu krádeže přesahující více jak 20tis.Kč,opakovaného napadení , vyhrožování ublížením na zdraví, poškozováním jména ,osobnosti. Kde jsou zákony na takové lidi co jsou již trestání,mají podmínku. Proč policie nekoná? Je policie provázána se zločincem Rychtářem? Ano. Již vyplývají fakta. Již se vše šetří. A osoba ..tajemná... v domě paní Dariny? Fandím člověku co se s tím nemazlí.... Tajemný , možná nový majitel vily , ať jedná v zájmu svých práv . Ani Josef Rychtář, ani Jan Rychtář ve vile nemají co dělat... fandím lidem jako je nový majitel vily , co nenechá Rychtáře klidným!

nicnezpravda
5. 12. 2017 • 10:11

Darina navíc už před rychtářem byla vdaná s jiným..zájem o ní byl.. pak se rozvedla a vzala si rychtu..

antonuis.j
4. 12. 2017 • 10:26

Kéž by!!!! Už aby to bylo!!

antonuis.j
4. 12. 2017 • 10:23

Pleteš se, viděl jsem fotky Dariny zamlada a byla to moc pěkná holka, kočka, dlouhé vlasy, pěkné výrazné oči a moc hezkou čuminu... Dnes je to prostě paní svého věku, zato Rychty je oproti ní vychlastaný nečistý zanedbaný dědek s hnědými pahýly vykažených zubů, doslova bezdomovec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.