Pavel Nedvěd (45): Budu hrát se synem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Nedvěd (45): Budu hrát se synem

Pavel Nedvěd se synem Pavlem si chtějí kopnout za Skalnou, klidně kvůli tomu z Itálie do Česka přiletí.
Pavel Nedvěd se synem Pavlem si chtějí kopnout za Skalnou, klidně kvůli tomu z Itálie do Česka přiletí. (Foto Instagram, Facebook)

Na hřišti ve Skalné u Františkových Lázních, odkud pochází Pavel Nedvěd (45), se chystá velká sláva. Účastník I.B třídy v týmu na jaře představí hned dva Nedvědy, slavného otce se synem Pavlem (17).

„Na podzim se to nestihlo, doufám, že to vyjde na jaře. Chci si zahrát se synem, s nejlepším kamarádem a jeho synem za klub, kde jsem kopal jako kluk,“ svěřil se viceprezident Juventusu v rozhovoru pro Deník, že jeho sen není u ledu a splnění se blíží.

Nedvěd senior ve Skalné vyrůstal a už letos v srpnu tu podepsal smlouvu. „Podařilo se to po tvrdých a nekonečně dlouhých jednáních probíhajících mezi nejvyššími představiteli Skalné a Juventusu. Nicméně není zatím jasné, kdy se Pavel připojí k mužstvu a kdy zasáhne do některého z mistrovských utkání, jelikož je pracovně vytížen jako víceprezident Juventusu,“ uvedla FK Skalná s nadsázkou na Facebooku. Kdo to měl za vtípek, ať procitne – Nedvědovi to myslí vážně! „Hlavně dejte včas vědět, ať můžeme přijet!“ reagují na Facebooku fanoušci včetně několika z blízkého Německa.

Česká legenda Pavel Nedvěd:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.