Rudolf Hrušínský ml. (71): Malý muž a velká kára | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rudolf Hrušínský ml. (71): Malý muž a velká kára

Rudolf Hrušínský.
Rudolf Hrušínský. (D. Kundrát, M. Hykl, archiv Blesku)

Velký vůz rovná se větší bezpečnost. Na to vsadil herec Rudolf Hrušínský ml. (71). Nejen na natáčení nekonečného seriálu Ulice představitel Vlastimila Peška jezdí v terénním vozidle, které ho přerostlo...

Tenhle »japonec« narostl do výšky kolem 185 čísel, takže není divu, že vedle pomenšího herce vypadá jako tank. „Já bych řekl, že jsem vždycky měl kolem sto sedmdesáti centimetrů. Ale je možné, že jsem teď menší, scvrkávám se a rostu do země,“ prozradil deníku Aha! herec se smíchem. Velké auto si ale nemůže vynachválit. Vyhovuje mu nejen při jízdách za prací, ale také když se vydá na milované rybaření.

„Ročně najezdím takových padesát tisíc kilometrů. Denně dojíždím do Prahy, k tomu cesty na ryby a různé akce po celé republice. Miluju sledování okolí. Zároveň se ale snažím udržet na silnici, takže se kochám jen jedním okem,“ řekl před časem syn Rudolfa Hrušínského (†73), který se jako doktor ve filmu Vesničko má středisková tak rád za volantem kochal, že pořád boural.

Na video s Hrušinským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.