Smutný osud Gregorové: PODRAZ Z VLASTNÍCH ŘAD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smutný osud Gregorové: PODRAZ Z VLASTNÍCH ŘAD!

Hana Gregorová prožívá těžké časy...
Hana Gregorová prožívá těžké časy... (Alexandr Malachovský)

Jako by toho nebylo málo! Na vdovu po slavném herci a bývalou principálku Divadla Radka Brzobohatého Hanu Gregorovou (65) se po nevydařeném vztahu valí další pohroma! Nová majitelka divadla Romana Goščíková (32) stanovila svá pravidla a nehodlá z nich slevit! Gregorová se v divadle ukáže už pouze jako platící divák.

Poté, co na jaře vedení divadla získala Romana Goščíková, tvrdila Gregorová svým kolegům, že s nimi zůstane hrát. „Už jsem jedna z vás, žádná principálka, ale jen herečka. Budu tady s vámi působit,“ řekla podle svědků Hana hereckému osazenstvu. V té době ještě nejspíš netušila, že Goščíková má úplně jiné plány.

Netvralo to dlouho a po půl roce je všechno jinak! „Dohodly jsme s paní Gregorovou, že nebude členkou Divadla Radka Brzobohatého, a z toho logicky vyplývá, že přestává působit v našich divadelních inscenacích,“ sdělila Blesku nová principálka Goščíková. A jak se zdá, odchod Gregorové měla nová principálka v plánu již delší dobu. Goščíková už před více než měsícem jmenovala dvě herečky, které zastoupí Gregorovou v inscenaci Tančírna, v níž bývalá principálka vystupovala ještě se zesnulým chotěm. Jedna z náhradnic je Anna Kulovaná (36) alias bývalá doktorka Erika Jánská ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a druhá je Petra Špindlerová (45), která hrála v seriálu Velmi křehké vztahy.

VIDEO: Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 11. 2017 • 22:24

Nechala jsem se vyhevovat a šla jednou na Gregorovou. NENÍ to herečka! Tak co by asi tak v divadle, kde je principálem někdo soudný dělala ?

eisenbieger
1. 11. 2017 • 08:30

olizoval ji celej den , to muselo byt pro mladyho utrpni a jeste kdyz si prej u toho prdla kdy se ulelala ....moralni bolsevickej odpad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.