Kdo nahradil vyhozeného Cibulku? Tahle sexy kočka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kdo nahradil vyhozeného Cibulku? Tahle sexy kočka!

Moderátor Aleš Cibulka po kolapsu z přepracování nabírá nový dech.
Moderátor Aleš Cibulka po kolapsu z přepracování nabírá nový dech. (Foto: archiv A. Cibulky, TV Barrandov, ara)

Převzala žezlo. Moderátorka a herečka Alice Bendová (43) získala novou pracovní příležitost. Nahradí v pořadu TV Barrandov Můžu dál? nedávno vyhozeného Aleše Cibulku (40).

Známý moderátor, jenž stál u zrodu oblíbeného pořadu nahlížejícího do soukromí českých hvězd, dostal se svým partnerem Michalem Jagelkou (40) v televizi padáka v polovině září. „Od jmenování nového programového vedení je atmosféra na bodu mrazu. Neprofesionalitu doplňují žárlivost, intriky a mindráky. Některé naše pořady byly zrušeny. V dalších budeme nahrazeni jinými moderátory či moderátorkami,“ svěřil tehdy Cibulka.

A právě jeho místo v pořadu Můžu dál? zaujme sexy moderátorka. „Každá nová práce je výzvou a obnáší určitou přípravu. Toho se však nebojím, naopak to vítám, protože jinak by byl život nuda, což já nemám ráda. Z nabídky televize Barrandov mám upřímnou radost a děkuji za důvěru,“ řekla Alice, která na Barrandově uvádí už reality show Farmář hledá ženu.

Práce snů

„Ráda se setkávám se zajímavými lidmi. Určitě narazím i na své známé a kamarády z branže, takže mě čekají jen samé příjemné věci. A to je přece práce snů,“ dodala Bendová. V premiérovém díle vezme už tuto neděli 15. října diváky do domácnosti herečky Patricie Solaříkové (28) alias Terezy Jordánové z nekonečného seriálu Ulice.

Na video s Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
14. 10. 2017 • 06:33

avonka1 ... vašemu příspěvku tleskám Napsala jste to naprosto přesně!!!

reiner
13. 10. 2017 • 14:35

jity - výstižné, lépe bych to nenapsala.

aveneta
13. 10. 2017 • 11:16

Bendová a sexy.....to může napsat jen srandista nebo podplacený člověk, jasně živí se jak umí a toho není moc, ale Bendová sexy - to je for dne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.