Utajené drama Grossové: Kdo jí chtěl obrat o dědictví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utajené drama Grossové: Kdo jí chtěl obrat o dědictví?

Šárka Grossová
Šárka Grossová (Foto Blesk – Martin Pekárek a archiv Blesku)

Cesta Šárky Grossové (47) k dědictví po manželovi nebyla vůbec jednoduchá. Na část jeho peněz si dělal nárok jistý podnikatel, se kterým se vdova dokonce musela soudit.

Dědické řízení se protáhlo na dvouletý maraton po úřadech a soudech. Celou situaci navíc zkomplikoval jistý pražský podnikatel Jaromír D. Č, který podle informací deníku Blesk vytasil před soudem pohledávku na téměř 700 tisíc korun.

Teprve když soud jeho finanční nároky neuznal, mohla si Šárka Grossová s dcerami konečně oddechnout. „Ano, dědické řízení je uzavřené a vyřešené. Už se toho chci konečně zbavit,“ uvedla vdova po Stanislavu Grossovi (†45).

Šárka Grossová: Odchod dcery jsem oplakala, ale musela jsem ji pustit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ellen
12. 10. 2017 • 09:48

To byla povedená rodinka,ona prodavačka v kantýně a on strojvedoucí vystudovany rychlokvasak v Plzni,čistě křišťálový !!! Zloděj největšího kalibru,všechno mu měli zabavit co nakradl ,ne aby dělila milióny!!! Takže tak pán Gross čistě křišťálový dopadl ! Pán Bůh ho krutě potrestal smrtí !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.