Jiří Paroubek u soudu! Snadné to mít asi nebude, podpořit ho přišla Zuzana... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jiří Paroubek u soudu! Snadné to mít asi nebude, podpořit ho přišla Zuzana...

Jiřího Paroubka přišla k soudu povzbudit exmanželka Zuzana.
Jiřího Paroubka přišla k soudu povzbudit exmanželka Zuzana. (Foto: Jakub Poláček)

U obvodního souidu pro Prahu 5 dnes poprvé stojí Jiří Paroubek s manželkou Petrou.

Dnes probíhá první stání ohledně svěření do péče jejich dcery Margarity. Je pochopitelné, že Petra Paroubková by chtěla získat dceru do výhradní péče, nechme se tedy překvapit, jak soud dopadne. Už teď je ale skoro jisté, že rozvod Jiřího Paroubka s Petrou nebude tak poklidný, jako byl ten před deseti lety, kdy se rozváděl se Zuzanou Paroubkovou.

 Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
14. 9. 2017 • 00:54

Řekla bych, že by se měla stará Paroubková krotit.Nejen, že jim lezla jako vtěrka do baráku na návštěvy , ale i na dovolenou a nyní ruku v ruce s blbem Paroubkem proti chuděře Petře. Celou dobu se jí Paroubkoví céleně mststí ? Že té babě není stydno. Petře se vůbec nedivím, že jim dítě nechce půjčovat, ví že o dceru přijde.Dyť ta dvojka Paroubek + Zuzana jsou sto jí dceru odloudit. A že děti prodejný jsou o tom žádná.A že soudci na opatrovnickém to velmi dobře ví o tom taky žádná. Chudák Petra, proti téhle dvojce šanci sama nemá.

defakto
13. 9. 2017 • 22:19

... Paroubek se srovnal s tím , že přišel o manželku , ale rozhodně nechce přijít o svou dceru a nechce se srovnat s tím , že se sní bude vídat jenom , až se to bude madam hodit.

xsedmikraska
13. 9. 2017 • 12:55

Jejich dcerka vypadá šťastně a tak je zřejmé, že oba manželé byli rodiči, kteří se o ni starali zodpovědně a s láskou. Větší právo má mít dcerku ale matka, pokud se ji neprokáže, že zanedbala výchovu. Petra nemůže za to, že onemocněla. Je logické, že pokud jeden z manželů nemůže, zastoupí ho druhý. Pokud bude soud spravedlivý, dcerku do péče získá Petra. Z fotek jde vidět, že sice to byla ona, která ze vztahu odešla, nicméně tento fakt pravděpodobně na ni doléhá daleko více, než na Paroubka, který zdá se z jeho úsměvu se již ze situaci srovnal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.