Bizár ve Výměně manželek: Kuřačka Iva (17) už má děcko a sex s "dědou"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bizár ve Výměně manželek: Kuřačka Iva (17) už má děcko a sex s "dědou"!

Iva má prý svého staršího partnera velmi ráda. Jak dlouho jim tahle nerovná láska asi vydrží?
Iva má prý svého staršího partnera velmi ráda. Jak dlouho jim tahle nerovná láska asi vydrží? (TV Nova)

Na diváky se po "mačkání hada" žene další divočina. Hvězdou bude rozhodně sedmnáctiletá maminka Iva, která hulí jako tovární komín a žije s o několik desítek let starším partnerem. 

V středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu ze Semil, kterou tvoří Iva (17), Marian (45) a dcera Dominika (13 měsíců). Na druhé straně se seznámíme se Soňou (28), Karlem (31), dcerami Natálií (8), Kristýnou (10) a synem Karlem (21 měsíců), kteří žijí v Chomutově. Iva s Marianem jsou svoji půl roku, oba se ale seznámili, když bylo Ivě jen čtrnáct let. Iva se podle manžela dostatečně nevěnuje domácnosti a je neustále u počítače. Ani úklid není zrovna její silnou stránkou.

I to byl hlavní důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili. Ivin přístup bohužel za velmi krátkou dobu pozná i náhradní manžel Karel. Už po pár dnech mezi oběma začne velký konflikt právě kvůli nezájmu mladé Ivy. Vzájemné pomluvy, stížnosti a hádky tudíž budou na denním pořádku, vše nakonec vyvrcholí zhroucením mladé maminky. „Uvažuju nad tím, že bych to ukončila, protože už to nedávám," pronese mezi slzami sedmnáctiletá Iva. Skončí tahle epizoda opravdu předčasně?

Ve středeční premiérové Výměně manžele se setkáme s teprve 17ti letou maminkou:

VIDEOč.1

Video se připravuje ...

VIDEO č.2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
4. 9. 2017 • 14:05

Prima nejhorší TV v Evropě! Samá reklama, upoutávky, neustálé "představování" reportérů, večerní tzv. hlavní zprávy hnus, Partička s režisérem Čobolem atd.!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.