Vychytralá blondýna Sabina (22) z »hadí« Výměny manželek: Okradla maminky o 12 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vychytralá blondýna Sabina (22) z »hadí« Výměny manželek: Okradla maminky o 12 tisíc!

Sprchový kout evidentně nikdo dlouho nemyl.
Sprchový kout evidentně nikdo dlouho nemyl. (Foto pro Aha! – TV Nova)

Milovnice hadů, alkoholu a drog Jana (35) se ve středečním díle Výměny manželek ukázala v tom nejhorším světle. Bez poskvrnky ale není ani druhá maminka Sabina (22). Vzala si prý peníze od kamarádek na nájem, ale použila je na něco jiného!

Vše začalo loni v srpnu, kdy se Sabinin partner Tomáš zakoukal do její nejlepší kamarádky a odešel od rodiny. S sebou vzal i mladšího syna Daniela (1,5) a ona zůstala s dcerkou Michalkou (3) sama bez peněz. „Sebral mi všechno, proto jsem napsala svou situaci na server Modrý koník a požádala o pomoc kamarádky, zda by mi nepůjčily na nájem. Složily se a vybraly dvanáct tisíc,“ potvrdila deníku Aha! sama Sabina.

Peníze na vlasy
Svého partnera dokonce udala na policii, ale čin se nemohl zapsat jako únos, protože Tomáš je jeho biologický otec a má na chlapce stejné právo. Krátce na to se s partnerem dala opět dohromady. Podle kamarádek to ale byla celé bouda. „Nic z toho nebyla pravda. Sabina si z peněz nechala prodloužit vlasy a částku nevrátila,“ prozradila portálu Extra.cz jedna z naštvaných žen.

Prý to vrátí
Sabina se však hájí, že měla snahu peníze vrátit. „Asi po dvou měsících jsme se k sobě s Tomášem vrátili a já se jim hned ozvala, že jsme zase spolu, a že teď jim můžu peníze vrátit, ale pod podmínkou, že už mě nebudou otravovat. A ať se tedy přes Modrého koníka ozvou. Nikdo se ale neozval, ale dál mě buzerovaly. Tak jsem se rozhodla jim peníze nevrátit,“ svěřila se blondýnka s tím, že když se nyní ženy ozývají, rozhodla se, že jim částku vrátí.

Jana si nepamatuje ani svou hlášku „Mačkáš mi hada, debile!“ 
Feťačka Jana, která při závěrečném setkání ve Výměně manželek řekla partnerovi: „Mačkáš mi hada, debile!“ a pak ho zfackovala, si nyní sype popel na hlavu. Nebyla prý zcela při smyslech a neví, co se dělo před kamerami.

„Bohužel musím se přiznat celému národu, že jsme si vzala prostě prášky na nervy a zapila jsem je becherovkou, takže si z osmi očí nepamatuju vůbec nic. Ten den mám prostě okno! Já ani nevím, kde těch osm očí bylo...“ řekla v rozhovoru pro televizi Nova.

Smutný konec téhle výměny:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
31. 8. 2017 • 13:41

Nemohu pochopit, jak může někdo jít do takovéhle soutěže. Prý už dostávají 100 tisíc a tak se socky rojí. Tenhle pořad souvisle nesleduji, jen při přepínání a z upoutávek, ale je to převážně spodina, co do toho jde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.