Zaskočená Gregorová: Nečekaný tah mladého milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zaskočená Gregorová: Nečekaný tah mladého milence!

Hana je si jistá, že ji o 32 let mladší Ondřej miluje.
Hana je si jistá, že ji o 32 let mladší Ondřej miluje. (Foto Aha! – Marek Pátek, Facebook.com, ara)

Vyvézt vdovu po Radkovi Brzobohatém (†79) někam na dovolenou není vůbec snadné. Jednak je Hana Gregorová (65) žena, která neumí moc v klidu posedět a neustále musí něco dělat, jednak trpí panickou hrůzou z létání! Její zajíček Ondřej Koptík (33) na ni ale vyzrál...

K pětašedesátinám, které oslavila 20. srpna, herečka dostala nečekaný dárek – dovolenou u maďarského moře, jak se jezeru říká. Když se bojí létat, tak ji vzal autem na Balaton!

Strach z létání
„Dostat mne do letadla je takové malé umění. Mám z těch strojů opravdu strach,“ potvrdila deníku Aha! sama Gregorová, která dává přednost dopravě po zemi. „Je to sice delší, ale mám pocit, že je to bezpečnější,“ svěřila nám herečka.


Proč k moři?
Navíc má jako rodilá Slovenka k Maďarsku blízko. „Je tu nádherně a taky krásné počasí, tak proč bych lítala někam k moři,“ tvrdí herečka, kterou nečekaný tah jejího mladého milence zaskočil. A hlavně příjemně překvapil!

Rozmazluje ji
„Všichni si myslí, že je se mnou, aby mne využíval. Nikoho nenapadlo, že by mě mohl opravdu milovat. Tak se podívejte, jak mě rozmazluje,“ vzkázala Gregorová všem pochybovačům.

Bydlí v domě po Radkovi 
Ten nejhezčí dárek ke svým půlkulatinám si ale Hana Gregorová nadělila sama. Svého kolouška si nastěhovala do domu v Říčanech, který si pořídila s manželem Radkem Brzobohatým (†79). Po jeho smrti se ho sice chtěla zbavit, ale teď je za něj ráda. S Ondřejem tam totiž mají dokonalé soukromí a mohou si bez očí zvědavců užívat jeden druhého.

Gregorová s mladším přítelem: Rozchod byl na spadnutí! Ale odpustila jsem mu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
svatadala
30. 8. 2017 • 09:41

Bože, to se paní Gregorová na stará kolena zbláznila? Po boku R. Brzobohatého se jevila, díky němu, jako dáma, asi mu to dalo dost práce, předělat trošku selku. Ovšem dnes je to typ když chytí stará stodola, je to fajrák. Že se nestydí, dělá R. a O. Brzobohatému je ostudu. To nemá doma zrcadlo, aby se podívala, že je jak ropucha a spíš s mladým vypadá jako bába s vnukem. Potřebuje z přebytečné kůže plastiku od hlavy až k patě. Mladej musí mít fujtajblový žaludek, když jako mladej na tuto stařenu vleze, no možná po tmě a s myšlenkou - bába dlouho nevydrží a pak její prachy budu užívat s mladejma holkama. Jak jsem starej, tak bych tu ropuchu nechtěl ani vedle sebe u stolu, natož v posteli, fuj, bléééééé

-bello-
30. 8. 2017 • 00:45

Pro Slovenu není Maďarsko cizina! Od kdy je Balaton slanej? Kolik bere Koptík na hodinu ? Mohli by se oba rozmazlovat už jen navždy soukromí ? !! Je možný, že existuje ještě něco blbějšího, než je ona ?!

ivoadler
29. 8. 2017 • 11:01

Taky mám z lítání strach. Zvlášť když se přistává a letadlo je v malé výšce. Ale když někdy je letadlo jediným dostupným prostředkem.

tosto
29. 8. 2017 • 09:57

Asi byla maličko zaskočená , když ji řekl , že to celé platí zase ona , ale že ji moc a moc miluje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.