Pohřeb manžela Heidi! Zaskočení smuteční hosté: Proč nepřišel Gott?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb manžela Heidi! Zaskočení smuteční hosté: Proč nepřišel Gott?!

Heidi Janků se na pohřbu manžela neudržela a rozplakala se.
Heidi Janků se na pohřbu manžela neudržela a rozplakala se. (Pavel Machan, Robert Klejch)

Všichni byli v šoku, že místo Karla Gotta (78) vidí jen věnec, který přinesl jeho řidič! Slavík se nemohl posledního rozloučení s Ivem Pavlíkem (†84) zúčastnit. Podle zjištění deníku Aha! mu v tom zabránila nemoc!

„Pana Gotta postihl akutní zánět hrtanu a průdušek, proto byl nucen zrušit pracovní program pro nejbližší dny,“ potvrdila nám jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Poklona od Slavíka
„Přestože jsem s Ivem Pavlíkem nikdy nespolupracoval, vážil jsem si jej a profesně uznával. Pokaždé, když jsme se setkali, jsem si s ním rád povídal. Vždy to pro mě byly inspirativní chvíle,“ vzkázal nám včera Gott. Rád by byl sám položil věnec na katafalk, ale opět ho zradilo zdraví.

Zpěvák na konci července a na počátku srpna absolvoval lázeňské pobyty v Třeboni a Karlových Varech, ale potom ho postihl již zmíněný zánět hrtanu a průdušek. Na jaře měl Karel zánět dutin a vystupoval s ním. Hodně kašlal, a nyní proto raději vše zrušil. S věncem tak dorazil pouze řidič.

Loučení beze slov
Do Velké síně strašnického krematoria přišla celá rodina zesnulého. Vdova Heidi Janků (54) a syn Adam Pavlík (42) měli oči stále plné slz. Dojatá byla také dcera Iva z prvního manželství Yvonne (58). Za český showbyznys, v němž se Pavlík celý život pohyboval, mu přišli vzdát hold skladatel Karel Vágner (75), zpěvačky Jitka Zelenková (67) a Petra Černocká (67), zpěvák Standa Hložek (62), komik Václav Upír Krejčí (61) a objevitel talentů Petr Hannig (71). Nad rakví nikdo nepromluvil, obřad provázela pouze hudba.

Poslední kulajda
Petr Hannig se v šoku svěřil, že se s Ivem Pavlíkem a Heidi viděl jen pár dní před jeho smrtí. „Chodím na oběd na Chodov a oni se tam stavovali cestou z vystoupení. Doporučili mi, abych si dal kulajdu. Ve snu by mě nenapadlo, že už Ivoše neuvidím. Popisoval mi hrůzostrašnou cestu dálnicí D1 a byl samý vtip,“ zavzpomínal.

Měl rád Mimtrio
Václav Upír Krejčí se s Ivem Pavlíkem potkal naposledy před dvěma měsíci. „Od počátku podporoval Mimtrio, držel nám palce, líbili jsme se mu. V květnu jsme spolu byli na kšeftu a měli společnou šatnu. Žertoval o tom, zda jsem buchty na stole sám upekl, nebo ukradl. Byl v pohodě,“ popisuje známý mim poslední setkání.

Na vyjádření slavných osobností na pohřbu Ivo Pavlíka se podívejte zde:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anezat
21. 8. 2017 • 11:31

Já nevím, ale byl dost dlouho čilý, tak smrt neměl tak špatnou. Janků musela počítat s tím, že tu dlouho nebude, když odejde někdo blízký, je to vždy hrůza, ať je mu kolik chce, ale zas nikdy člověk nemůže vědět, kdo z té věkově velmi odlišné dvojice odejde dřív. Ona si rychle najde někoho jiného, rozsáhlé plastické vylepšení, které si nenechala udělat pro sebe, jí k tomu pomůže. Je to velmi sympatická žena, přestože by se zpíváním neměla živit ani náhodou.

jity
20. 8. 2017 • 09:31

Ona to jednou říkala, že její otec dlouho vypadal mladě a najednou hrozně zestárl, a že má obavu aby nebyla v tomto po něm. Vypadá to, že se ji to stalo, ale holt musí se s tím smířit, jiná možnos neni.

-bello-
20. 8. 2017 • 00:10

Časem Gott dá i ty pohřby. Nazve je " projekty s duší " a za doprovodnou píseň bude sazba i s EET účtenkou.Tu mu pak vylosuje koblihář Bureš, neb pořádek dělá přátele! Vzhledem k věku fanynek a kolegů má vedlejšák k důchodu jistý ! A sem tam kiks v přednesu na tom velkém stagi svalit může na dojetí. Ivanka by mohla v první řadě obstarávat plačku ( Pokud se Chrástkovi podaří jí adekvátně oblíknout )

-bello-
19. 8. 2017 • 23:41

jo, Saxana stárne, ale já se jí lekla.Jakýpak geny mládí po předcích , když vypadá hůř a na víc, než kolik jí je let.

bursik
19. 8. 2017 • 20:57

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.