Herec Jan Kačer: Už nezvládne stát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herec Jan Kačer: Už nezvládne stát...

Jan Kačer má potíže s nohama.
Jan Kačer má potíže s nohama. (Herminapress.cz)

Je mu čím dál hůř! Jana Kačera (80) už řadu let trápí potíže s nohama, které se v poslední době vystupňovaly. Důkazem toho je aktuální fotka z výstavy Národní kronika.

Kačer se jí zúčastnil jako hvězdný host. Po celou dobu akce ale musel kvůli bolavým nohám sedět. A jeho výraz ve tváři značil jediné: Bolí to jako čert! Podle našich informací herce trápí bolavé kyčle. Do toho má velké starosti s manželkou Ninou Divíškovou (81), která pro změnu bojuje s Alzheimerovou nemocí.

Stále točí
I přes zdravotní potíže Kačer stále natáčí. V červenci si např. zahrál v chystaném seriálu Specialisté. „Hraju bohatého člověka, který k nám z ciziny dováží vzácné obrazy,“ svěřil Nedělnímu Aha! Kačer. To, jestli opět ztvární doktora Karla Seiferta v dalších dílech Ordinace v růžové zahradě, zatím není jasné.

„Většina sak a košil, ve kterých v Ordinaci hraji, jsou moje. A jsou stále v kostymérně, kdybych zase náhodou začal hrát. A já pomalu nemám co na sebe,“ postěžoval si s úsměvem herec.

Na video s Kačerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oldedek
13. 8. 2017 • 09:40

"Už nezvládne stát..." Na druhou stranu ale už může být v klidu - konečně dostal od Mýli řád rudé hvězdičky, kterou mu komunisti zapomněli dát ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.