Zeman povolal Ringa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zeman povolal Ringa!

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Foto: Martin Přibyl, Martin Hurda, Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Krásky v nesnázích zachraňuje superman, partaje, které nevidí ani přes práh Sněmovny, zase superlídr. Strana práv občanů (SPO) si na tuhle fušku našla umělce Františka Ringo Čecha (74).

„Vždy jsem tvrdil, že se do politiky vrátím, až vlast zavolá. Jak víte, vlast jen tak nevolá, ale zavolal prezident republiky (Miloš Zeman),“ řekl Čech. A to by bylo, aby takovou výzvy nevyslyšel – v roce 2015 od něj dostal medaili Za zásluhy. „Do těch voleb jdu, protože podporuji stranu prezidenta.

Jsem prezidentův muž a toto je prezidentova strana. Takže myslím, že jsem na svém místě,“ poznamenal. Zároveň řekl, že dostal velmi těžký úkol, protože si „zemanovci“ nestojí v současné době »úplně brilantně«. Podle průzkumů voličských preferencí má SPO nyní daleko k překročení pětiprocentní hranice potřebné pro vstup do Sněmovny. Ringo pro Aha! ovšem připustil, že »zadarmo« tuhle práci nedělá.



Přečtěte si
eisenbieger
11. 8. 2017 • 14:18

tenhle normalizacni brak neni vubec vzdelany , lidovej vypravec placal a spindira ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.