Putin a SEX? Jeho milenka šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Putin a SEX? Jeho milenka šokuje!

Ruský prezident dokáže vše!
Ruský prezident dokáže vše! (cnn.com)

Žena, která se prý údajně stýkala s ruským prezidentem Putinem, promluvila! Blonďatá kráska, s níž si měl Putin užívat v posteli, prozradila žhavá tajemství.

Šestatřicetiletá blondýnka Anna se prý sexuálně stýkala s prezidentem Putinem v letech 2013 a 2014. Dle Šípu pod záštitou anonymity svěřila americkému bulváru tajemství prezidentovy ložnice. Podle Anny je to prý citlivý kocourek, který se dojme k slzám.

,,Můj Vláďa, kterého pořád miluji, není ten muž, jak ho zná svět… Má velmi citlivé vystupování a citlivou duši, pořád mi posílal květiny. Také mi citoval Puškinovu poezii a jednou po sexu dokonce plakal… O svých problémech mluvil velmi upřímně, nijak ho to nelimitovalo…

Ale když si vezme své prášky, stane se nenasytným zvířetem,“ pověděla Anna bulváru. Putin tedy není takovým mrzoutem, jak se zdá a kvůli tomu, aby si sex pořádně užil, se nebojí spolknout pár pilulek na povzbuzení.

Na video s Putinem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.