Abramovič a jeho žena Dasha: Kdy se vlastně rozešli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abramovič a jeho žena Dasha: Kdy se vlastně rozešli?

9. března 2017 - Poslední společný snímek v moskevském muzeu, které pomáhala Dasha budovat, byl už jen tak pro efekt....
9. března 2017 - Poslední společný snímek v moskevském muzeu, které pomáhala Dasha budovat, byl už jen tak pro efekt.... (Foto ara)

Nežijí spolu prý od Vánoc, ale daleko spíš i déle, a když novinku o rozvodu přednesli dětem, byla z toho noční můra! Ruský oligarcha a mecenáš fotbalové Chelsea Roman Abramovič (50) po deseti letech opouští svou třetí manželku Dashu Žukovovou (36).

Už od konce loňského roku hledali příležitost, jak tu fatální zprávu podat dětem. Abramovič má s Dashou syna Aarona (7) a dceru Leah (4), dalších pět potomků pak vychovává jeho v pořadí druhá manželka, letuška Aeroflotu Irina. S tou také svůj třetí rozvod téměř denně konzultoval, jak napráskal médiím soused z britského panství Abramovičů.

Ten také tvrdí, že manželé se spolu nestýkají už rok, možná dokonce víc, čemuž by napovídala skutečnost, že už od roku 2014 se spolu na fotkách objevují jen zcela sporadicky.

Abramovič a Daria, jak vzkázali po svých právnících, už každopádně žádné podrobnosti nesdělí... Hlavně menší děti nesou rozvod velmi těžce a dost vyvádějí. Zato Dasha vypadá, že si nově nabyté svobody užívá. Neustále paří v New Yorku se supermodelkou Karlie Kloss a jejím přítelem Joshuou Kushnerem, bratrem manžela Ivanky Trump.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.