Kerestešová z Ordinace: Zvažovala pojídání placenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kerestešová z Ordinace: Zvažovala pojídání placenty!

Andrea porodí co nevidět.
Andrea porodí co nevidět. (Foto: FTV Nova, archiv Katky Němcové, Facebook D. Havlové, Pavel Machan)

Co nevidět přivede hvězda Ordinace v růžové zahradě Andrea Kerestešová (33) na svět svého prvního potomka. Nic nepodceňuje a informuje se o aktuálních trendech v mateřství, což je i pojídání placenty. To už vyzkoušela její kolegyně Michaela Tomešová (26) z Ulice. 

„Taky jsem se o to hodně zajímala a zvažovala tuhle možnost. Nakonec jsem se rozhodla, že placentu konzumovat nebudu,“ svěřila Aha! herečka s tím, že to obnáší i mnoho rizik. „Když to zvládla bez placenty moje máma, zvládnu to i já,“ řekla Andrea, která se s manželem Mikolášem Růžičkou (36) na miminko těší a nakupují pro něj výbavičku.

„Bez kočárku se u nás neobejde žádné miminko. A z mého pohledu by se nemělo zapomínat ani na nošení. O tom jsem byla přesvědčená už dávno,“ prozradila herečka, která chce své miminko nosit také v nosítku.

Už ji ochutnala
S konzumací placenty se poprvé setkala na cestách po Číně. „Vařila se víc než šest hodin a ochutnala jsem pouze lžičku vývaru, který se vařil spolu s kuřetem. Takže vám ani nedokážu popsat, jak chutná nebo nechutná,“ svěřila se Kerestešová.

Na video s Andreou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.